DeKnappeKikker.nl: natuurlijke verzorgingsproducten voor baby en kind

Nieuwe webwinkel DeKnappeKikker.nl biedt een groot assortiment natuurlijke verzorgingsproducten voor baby en kind. Natuurlijke producten die uitsluitend stoffen bevatten die zacht zijn voor de huid. Een gezonder alternatief voor alle kinderen en ideaal voor baby's en kids met een gevoelige huid. Tot voor kort was er in Nederland slechts een beperkt en duur aanbod van natuurlijke huidproducten, maar dat is voorbij met de komst van deze nieuwe webwinkel. Omdat steeds meer ouders de behoefte hebben aan het gebruiken van natuurlijke verzorgingsproducten, brengt Maike van den Brand, eigenaresse van De Knappe Kikker, hier nu verandering in.

Maike heeft drie kinderen en vanaf de geboorte van haar oudste zoon heeft ze bewust gekozen voor natuurlijke verzorgingsproducten. Tijdens een halfjaar New York ontdekte ze dat er in de Verengigde Staten een ruimere keuze was dan op dat moment in Nederland. Dat kan anders, dacht Maike. Eenmaal terug in ons kikkerland besloot ze zelf op zoek te gaan naar de beste natuurlijke verzorgingsproducten en deze voor Nederlandse baby's en kinderen toegankelijk te maken. Alle verzorgingsproducten van De Knappe Kikker komen van gecertificeerde leveranciers. Daarnaast voldoen ze aan minimaal twee van de volgende criteria: gerecycled of recyclebaar, natuurlijk, organic, hip&fun. Het voelt dan ook veilig en vertrouwd om deze producten te gebruiken voor de verzorging van je baby of kind.


Organic Babies voor de kleintjes

Voor de allerkleinsten heeft De Knappe Kikker, naast de merken Weleda en Earth Friendly Baby, de verzorgingslijn van Organic Babies. Dit merk is in Engeland marktleider in gecertificeerde biologische verzorgingsproducten en verwerkt enkel de meest neutrale en zachte ingrediënten in haar producten. Zij bevatten 100% natuurlijke en meer dan 90% actieve biologische ingrediënten en zijn uitermate geschikt voor de extreem kwetsbare babyhuid, ook ideaal bij eczeem. De Babyzalf Lavendel is een echte eerste hulp zalf bij een jeukende, pijnlijke huid. Geschikt voor handen, gezicht, lichaam én billetjes. Bevat biologische hennep, calendula en lavendel.

Superkids en Prinsessenlijn voor kids vanaf 4 jaar

Met merken zoals TruKid, Earth Friendly Kids en Alphanova Princesse in het assortiment biedt De Knappe Kikker nu ook biologische verzorgingsproducten voor kinderen vanaf 4 jaar.

TruKid bewijst maar weer eens dat 'natuurlijk' niet saai hoeft te zijn met haar kleurrijke, recyclebare verpakkingen. De handige BPA-vrije flesjes met doseerpompjes zijn makkelijk en zuinig in gebruik voor kinderen van alle leeftijden. De naar citrus geurende zachte formule is volledig biologisch afbreekbaar en dus veilig voor de planeet. En bovendien: het merk is nieuw in Nederland!

Ook al zo aansprekend zijn de producten van Earth Friendly Kids. Op iedere verpakking staan namelijk verschillende 'earth friendly super kids' afgebeeld. Bovendien bevat elke fles een eco-tip. Het spreekt voor zich dat ook de inhoud vriendelijk voor kind en aarde is, zoals de milde shampoo & bodywash, met een fris citrus-aroma.

Alphanova Princesse BIO is een verzorgingslijn speciaal voor meisjes en bevat enkel natuurlijke en gecertificeerde biologische ingrediënten. Dankzij de extracten van biologische aardbeien, biologisch katoen en sap van biologische Aloë Vera ontstaat een zeer milde formule die zelfs geschikt is voor de meest gevoelige huid. De Princesse badschuim bijvoorbeeld is een heerlijk geurend, mild schuim waar meisjes urenlang badderplezier aan zullen beleven.

Kijk voor alle natuurlijke merken op www.deknappekikker.nl en het laatste nieuws via twitter en facebook.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven