Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuw: regenkleding RAINS - gemaakt met gerecyclede materialen

Met de nieuwe regenkleding van RAINS blijf je niet binnenzitten als het regent. De stoere jassen, poncho's, broeken en laarzen zijn vrolijk, hip en ook nog eens gemaakt met gerecyclede materialen. Dat wil je laten zien. Deze mooie en betaalbare kleding uit Denemarken is nu te koop bij duurzame webwinkel watMooi.


Mooi weer

In Nederland regent het 130 dagen per jaar. Voor al die dagen maakt RAINS de ideale regenkleding. De collectie bestaat uit jassen, een broek en laarzen. Stevig en licht zodat je er veilig mee de natuur in kan. Stijlvol trendy en in vrolijke kleuren voor in de stad of naar je werk. Zo is het elke dag mooi weer.

Mooi gemaakt

De kleding is niet alleen mooi van buiten, maar ook van binnen. Door het Ecotex-100 certificaat weet je zeker dat het schoon is geproduceerd en er geen schadelijk stoffen in je kleding zitten. Alle stoffen die RAINS gebruikt, bestaan uit 50% gerecycled plastic.

Goed voor jou én voor het milieu, dat vindt watMooi nou een mooie regenjas. Te koop vanaf 80,00 op www.watmooi.nl.


watMooi

watMooi is grootste online winkel in Nederland op het gebied van duurzame mode. Mooi zijn heeft volgens watMooi te maken met zowel er mooi uitzien als je mooi voelen. Dat mooie gevoel krijg je doordat je mode draagt die gemaakt is met respect voor mens en natuur. Die twee brengt watMooi bij elkaar: mooie mode voor mooie mensen!
Publicatiedatum: