Indisha organiseert unieke Eco Beauty Specials 3-daagse

Donderdag 26 tot en met zaterdag 28 september organiseert Indisha de eerste editie van de Eco Beauty Specials 3-daagse. Met prachtige Specials van een groot deel van de merken uit het Indisha assortiment. Speciaal voor de 3-daagse ingekocht. En dagelijks een Special Beauty Treatment.

In de winkel en op het web

Een groot deel van de Specials is zowel in de Indisha winkel in Bussum, als via de webshop verkrijgbaar. Vanaf zaterdag 21 september vind je in de webshop al een voorproefje van de Specials. Donderdag 26 september tot en met zaterdag 28 september staan ze allemaal live.


Indisha's merken: eigentijds, super puur, eerlijk, ecochic en kleinschalig

Geen massa maar een goed verhaal is het motto van INDISHA... wat je op je huid gebruikt, zou je bij wijze van spreken ook op moeten kunnen eten. Je huid is immers je grootste orgaan. Veel van wat je op je huid smeert, komt in je lichaam terecht.

Bij Indisha vind je uitsluitend eerlijke, pure, natuurlijke en biologische cosmeticamerken nutricosmetics (powerfood om je huid van binnenuit te verzorgen), prachtige fair trade mode accessoires, toegankelijke boeken over voeding & gezondheid en zijdezacht biologisch beddengoed. Alles om er zowel 'mooi van binnen als mooi van buiten' uit te zien. Unieke merken, met ieder een prachtig verhaal, maar ook in een brede prijsrange en dus toegankelijk voor iedereen.

De cosmeticamerken die je bij Indisha vindt behoren tot de puurste ter wereld. Eigenaresse en oprichster Jeanine Wolthuis heeft van honderden producten de ingredi├źntenlijsten gechecked om alleen het beste neer te kunnen zetten. De laatste maanden betreedt het ene na het andere nieuwe eco-beautymerk de markt. Maar weinig slagen er echter in om zonder gebruik van synthetische conserveringsmiddelen een mooi, effectief en houdbaar cosmetica product op de markt te zetten.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.