Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Sparen voor cradle to cradle handdoeken bij natuurvoedingswinkels

Op 24 juni jongstleden is de handdoekenspaaractie bij een groot aantal natuurvoedingswinkels in het land gestart. De hele zomer kunnen klanten sparen voor cradle to cradle handdoeken. Cradle to cradle handdoeken zijn volledig duurzaam en gaan verder dan biologisch. Alle materialen die worden gebruikt bij de productie van deze handdoeken, zijn na de levensduur van de handdoeken, weer inzetbaar bij de productie van nieuwe handdoeken of volledig composteerbaar. Klanten kunnen sparen voor handdoeken en badlakens.

Ongeveer halverwege de spaaractie laten de resultaten tot nu toe zien dat er flink gespaard wordt. De spaaractie duurt in totaal 12 weken, dus er kan gespaard worden voor meerdere exemplaren. En met hopelijk nog flink wat prachtige zomerweken in het verschiet, komen deze handdoeken natuurlijk goed van pas.


De spaaractie in het kort

Twaalf weken lang ontvangen klanten bij besteding van elke €10 bij de deelnemende winkels een zegel. Een volle spaarkaart van 10 zegels geeft na bijbetaling van €2 recht op een handdoek en na bijbetaling van €4 recht op een badlaken. De handdoeken en badlakens zijn verkrijgbaar in de kleuren: ecru, wit, blauw en grijs. De spaaractie loopt van 24 juni tot en met 15 september 2013.

Gezamenlijke actie

Deze cradle to cradle handdoeken spaaractie is een gezamenlijke actie van Natuurwinkel, GooodyFooods en Biologisch Specialist.

Kijk voor meer informatie en deelnemende winkels op:

www.bio-specialist.nl
www.natuurwinkel.nl
www.gooodyfooods.nl
Publicatiedatum: