Zowel deelnemers als bezoekers van harte welkom op 22 juni

Strofeestje: samenwerking tussen Arkema vlees en KleinsteSoepfabriek

Iedereen is zaterdag 22 juni van harte welkom op het Strofeestje in Noordbroek (Groningen). KleinsteSoepfabriek en biologische boerderij Arkema Vlees nodigen je uit om je ontmoeten als vriend, deelnemer en/of bezoeker om zelfgemaakte producten te verkopen of kopen, eten te laten proeven, muziek te laten horen, kunst te ervaren. Je kunt je voor een gratis stropak aanmelden via info@kleinstesoepfabriek.nl of laat via facebook weten dat je mee wilt doen.

Het Strofeestje wordt gehouden tussen 10:00 en 16:00 uur. Presenterende deelnemers worden verzocht om tussen 8:00 en 8:30 uur aanwezig te zijn.

Thema's: ambacht,kwaliteit, thuisgemaakt, slowfood, slowart, bovengrondse boerenmarkt, niche en lekker!

Dit alles op de prachtige biologische boerderij van Arkema te Noordbroek, Korengarst 4, tussen de uitgestrekte groene weilanden van Groningen.

KleinsteSoepfabriek is er met nieuwe smaken om te proeven, de Rumfordsoep, de Thaise soepen, aanbieding stoofpotje rundvlees, en het Classic Indian Cuisine biologisch-maaltijdpakket.
Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.