Nieuwe speler op biologische zuivelmarkt

Wetering Zuivel BV opent haar productie in Steenwijk

Dinsdag 21 mei zijn de jongens van Wetering Zuivel BV begonnen met het produceren van dagverse biologische zuivel. Wetering Zuivel is een nieuwe speler op de biologische zuivelmarkt en onderscheidt zich onder andere door groot te zijn in klein. Ook grote runs voor bijvoorbeeld private label behoren tot de mogelijkheden.

De productielocatie is gevestigd aan de Wheermaten 13 te Steenwijk, een compacte locatie waar een snelle omloop bewerkstelligd wordt. Korte lijnen binnen de gesloten koelketen met daarop afgestemd een fijnmazige gekwalificeerde expeditie komen kwaliteit en flexibiliteit ten goede. Verser dan vers kan het dan ook niet.Wetering Zuivel staat voor kwaliteit en ambacht, de jongens hebben dan ook een gedegen opleiding en ervaring bij diverse gerenommeerde zuivelverwerkers opgedaan. Wetering Zuivel BV is geboren naar aanleiding van vragen vanuit de markt en voorziet in die behoefte.

Voor meer informatie:

Syb Velink
Wetering Zuivel BV
Wheermaten 13
8331 TL Steenwijk
085 0030410

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.