Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

KleineJurkjes.nl: voor exclusieve kinderjurkjes van bio-katoen

Wie mooie biologische baby- en kinderjurkjes van exclusieve merken zoekt, is bij KleineJurkjes.nl aan het goede adres. Gwendoline Teske, eigenaresse en medisch biologe, is er trots op mooie kwaliteitsmerken zoals Frugi, Katvig en Little Green Radicals te mogen verkopen in de webshop. Onlangs is ook het nieuwe Nederlandse merk Noeser aan de collectie toegevoegd. Veel van de biologische jurkjes uit het assortiment van Kleine Jurkjes zijn nergens anders in Nederland verkrijgbaar.

Biologisch

Duurzame jurkjes, groene jurkjes, ecologische jurkjes, vintage babyjurkjes, maar ook bijpassende vestjes en leggings: alles wat KleineJurkjes.nl verkoopt is fair trade en gemaakt van biologisch geproduceerd katoen. Daarbij wordt er gebruik gemaakt van niet-giftige verven tijdens de productie, waardoor de kleding het keurmerk mogen dragen voor biologisch textiel (├ľkotex Standard 100, Global Organic Textile Standard en Organic Exchange; onafhankelijke en geaccrediteerde, dus betrouwbare, controle). Beter voor het milieu en goed voor onze kinderen.


Assortiment

Regelmatig wordt het assortiment aangevuld met labels die passen binnen de bedrijfsfilosofie van KleineJurkjes.nl. Uitsluitend van uitstekende kwaliteit en speciaal geselecteerd op merken die rekening houden met het milieu en arbeidsomstandigheden in de productiebedrijven, uiteraard zonder kinderarbeid. Nieuw in de webshop is bijvoorbeeld Noeser: een nieuw Nederlands merk. Biologisch, kleurrijk en herkenbare prints, op kwalitatief hoogwaardige materialen. Maar ook Katvig, Frugi, Little Green Radicals en het luxe Deense Wheat zijn populaire merken en blijven ook de komende jaren in de webwinkel te koop.

Over Kleine Jurkjes

Eind 2010 werd de webshop KleineJurkjes.nl officieel gelanceerd. Wat begon met nieuwe en vintage jurkjes van diverse bekende merken, veranderde niet veel later in de verkoop van exclusieve biologisch katoenen jurkjes, vrij van giftige stoffen en verven. Eigenaresse en medisch biologe, Gwendoline Teske: "Onze kinderen hadden alle drie een heel gevoelige huid (eczeem), en behalve dat biologisch katoen niet alleen beter voor het milieu is, merkten we dat het ook heel goed was voor hun tere kinderhuid. Veel minder huidirritatie, dus de keuze was vlug gemaakt: hier moeten meer mensen bewust van worden!"

Na 2,5 jaar weten duizenden vaste en nieuwe klanten KleineJurkjes.nl feilloos te vinden dankzij aandacht in diverse on- en offline media, maar het allerbelangrijkste: dankzij mond-tot-mond reclame. KleineJurkjes.nl richt zich op meisjes van 0 tot 10 jaar, loopt niet klakkeloos mee met de mode massa, maar wil wel dat de kleine meiden er origineel, stoer en schattig uit zien. Het liefst zien zij binnenkort elk meisje in een prachtig jurkje van 100% biologisch katoen.

Kijk voor meer informatie op www.kleinejurkjes.nl.
Publicatiedatum: