Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Puur! uit eten app is vernieuwd

Ben je onderweg en op zoek naar een puur en h'eerlijk restaurant? Of wil je gewoon leuke pure eetadressen ontdekken? Download de Puur! uit eten app voor je iPhone en iPad. Helemaal gratis. Met behulp van deze app vind je de dichtstbijzijnde pure adressen voor lunch en diner: biologisch, Fairtrade, duurzame vis of vegetarisch.

Met behulp van de Puur! uit eten app ontdek je niet alleen restaurants, maar ook eerlijke winkels, boerenmarkten, en nog veel meer pure adressen. Vanaf vandaag vind je de geüpdate Puur! uit eten app in de App Store. Het is nu nog makkelijker om een locatie te vinden met de vernieuwde zoekfunctie. Ook blijf je gemakkelijk op de hoogte van leuke uitjes via de agenda, je zet het uitje met één druk op de knop in je eigen agenda. Kortom, je hoeft niets te missen. Dat h'eerlijk uit eten helemaal niet duur hoeft te zijn, check je bij de kortingen. Bij deze restaurants krijg je zomaar iets extra, bijvoorbeeld een gratis delicatesse of een glas prosecco.Jouw favoriete adressen deel je eenvoudig via Facebook, Twitter en e-mail. Bij informatie lees je de voordelen van eerlijke voeding, vind je uitleg over de app en is jouw feedback welkom. Download de gratis app nu meteen via deze link.
Publicatiedatum: