Berta 22 gecertificeerd met EKO-keurmerk horeca

Stichting EKO-keurmerk heeft er een nieuwe gecertificeerde EKO-cateraar bij. Number 1 Snacks heeft in september het biologische concept Berta22 Organic Food gelanceerd. En dit concept is nu ook gecertificeerd door Stichting EKO-keurmerk, gegarandeerd 60% van de inkoop is biologisch.

Berta 22 Organic Food

Als antwoord op de alsmaar groeiende vraag naar duurzaam ondernemen heeft Number 1 Snacks het biologische concept Berta22 Organic Food gelanceerd. Op 25 september tijdens de Woonbeurs in RAI Amsterdam was de primeur.


Biologisch

Bij Berta22 kunnen gasten genieten van biologische producten waarbij alleen gebruik wordt gemaakt van streekproducten. Het betreft hier desembrood, rundvlees, kip, kazen, jam, plaatgebak, chutneys, en zuivel. Verder wordt er alleen gebruik gemaakt van biologisch afbreekbaar verpakkingsmateriaal.

Bij Berta22 ziet de consument in één oogopslag dat het hier een biologisch concept betreft. Aan het verwachtingspatroon dat hiermee wordt geschept wordt met de producten direct voldaan. 'What you see is what you get' is bij Berta22 letterlijk van toepassing.

Voor meer informatie: www.number1.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven