Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
100% biologisch en fairtrade

Yumeko eco badgoed: zachte, dorstige handdoeken in 4 mooie kleuren

De nieuwe handdoeken van Yumeko zijn gearriveerd. De dorstige serie badgoed van Yumeko is gemaakt van mooi 600 grams katoen. De badmatten zelfs van 1900 grams. Heerlijk dik en zacht. "We hebben handdoeken, washandjes en badmatten in 4 mooie basic kleuren die we goed klinkende Engelse namen hebben gegeven: pure white, warm taupe, dark grey en light sand. Mooie namen, mooie handdoeken. Van buiten en van binnen: de hele serie badgoed is 100% biologisch en fairtrade. Made in India", vertelt Stephan Zeijlemaker.


Het schone van 100% biologisch katoen

Yumeko's badgoed is gemaakt van 100% biologisch katoen dat nooit in aanraking is geweest met chemische gewasbeschermingsmiddelen en andere nare chemicaliƫn en daardoor schoon, veilig en huidvriendelijk. Het voldoet aan de strenge eisen van de Global Organic Textile Standard (GOTS). U weet dus zeker dat het badgoed 100% eco is: van katoenzaadje tot garen tot douchelakens. Beter voor u en beter voor de wereld.

Het eerlijke van 100% fairtrade katoen

"Yumeko's Fairtrade keurmerk concentreert zich op de kleine katoenboeren in India waar we mee samenwerken. Ons katoen is ingekocht volgens eerlijke handelsvoorwaarden, waardoor de boeren hun toekomst in eigen hand kunnen nemen. De eerlijke prijs geeft ze de ruimte om zelf aan de slag te gaan met milieuverbeteringen en sociale vooruitgang, zoals scholing voor hun kinderen. Daar wordt onze wereld een beetje eerlijker van."De maten en prijzen zijn:
  • washandjes 14x22, per set van 4 voor 12,95 euro
  • gastendoekjes 30x50, per set van 4 voor 19,95 euro
  • handdoeken 50x100, per set van 2 of 4 voor 24,95 of 47,95 euro
  • douchelakens 70x140, per set van 2 voor 47,95 euro
  • badlakens 100x150, per stuk voor 39,95 euro
  • badmatten 60x120, per stuk voor 39,95 euro
Publicatiedatum: