Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuw bij Purestarters: Gro Company en FUB Childrenswear

Dit najaar voegt Purestarters.nl twee nieuwe merken toe aan de webshop. Gro Company en FUB Childrenswear komen beide uit Denemarken. Stoer, stijlvol en basic zijn de sleutelwoorden deze herfst en winter. Voor kinderen van 0 tot 6 jaar.

Go urban

Een pallet van matte, serene kleuren zoals wood brown, mustard en sky blue voeren de boventoon in de najaarscollectie van Gro, een Deens merk dat Purestarters met trots in haar shop opneemt. De kinderkleding van Gro is van zachte biologische katoen, fijngeweven cord en cashmere. Het draagt comfortabel en zorgt voor lekker veel bewegingsvrijheid. Gro heeft een heuse 'urban underground' look: hoodies, sweaters, pof- en harembroekjes voor stoere kids, in uni-kleuren of met de herkenbare Gro-print.


Back to basics

Ook uit Denemarken komt het merk FUB. De wintercollectie voor babies en kinderen ligt nu in de virtuele schappen van Purestarters. Het tijdloze design is sober maar stijlvol, echt back to basics. De kinderkleding in uni-kleuren of met streepjes is makkelijk te combineren en onmisbaar in elke garderobe (denk aan truien, jurken en vesten). Dankzij de uitstekende kwaliteit en het tijdloze design blijft de kleding lang goed, ook voor een volgend broertje of zusje! En voor de kleinste telg van de familie ontwierp FUB naast babykleding ook een heerlijk dekentje van zachte biologische wol.


Purestarters

Purestarters verkoopt verantwoord geproduceerde kleding, speelgoed en verzorgingsproducten voor baby, kind en (aanstaande) moeder. Alleen organic, non-toxic of fair trade spullen komen in de shop terecht. De twee nieuwe, Deense merken produceren hun kleding zonder schadelijke stoffen en passen daarom naadloos in het assortiment.

Voor meer informatie: www.purestarters.nl
Publicatiedatum: