Leer meer over Raw- en Superfoods in workshop

Wat zijn nu precies die Superfoods waar je de laatste tijd zoveel over hoort en hoe integreer je ze in je dagelijkse voeding. Hoe maak je een taart zonder eieren, melk, suiker en meel?

Deze vragen komen aan bod in de leerzame en interactieve workshops die Simone van der Heide maandelijks geeft. Je gaat aan zelf aan de slag en bereidt een aantal gerechten die niet worden verhit. Gerechten als appeltaart, overheerlijke speculaaskoekjes, melk zonder lactose en nog meer lekkernijen. Simone legt tussen de bedrijven door uit waarom je Raw zou kunnen eten, wat de voordelen zijn en wat Superfoods zijn. Deze laatste zie je de laatste tijd steeds meer opduiken in de winkels, maar hoe smaken ze, en wat doe je ermee?Het is allemaal niet zo heel erg moeilijk volgens Simone, maar tips en aanwijzingen zijn welkom. Veel van deze voedingsmiddelen zijn namelijk toch nog vrij onbekend voor de meesten onder ons. Chia en hennepzaad, de Inca en Shisandrabes dit zijn namen van vruchten die weinigen bekend in de oren zullen klinken, maar die wel ontzettend gezond zijn.

Tijdens de workshops kan je al je vragen stellen omtrent deze onderwerpen. Daarnaast neem je een aantal gezonde recepten mee naar huis.

De eerstvolgende workshop is op 13 oktober van 10:30-13:30 uur. Locatie: Prins Mauritslaan 118 in Beek (Limburg).

Voor meer informatie: 06 52020425, www.gezonde-tussendoortjes.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.