
Abonneren
Vacatures
Top 5 - gisteren
Top 5 - afgelopen week
- Is rauwe melk kefir de nieuwe superdrank?
- Voorstel bio-boeren moet forse daling consumentenprijs mogelijk maken
- Radicaal, biologisch en dynamisch
- Cornelis Mosselman zamelt geld in om producten te doneren aan Voedselbank
- Nieuwe lijn met biologische bakkerijproducten van Nederlandse bodem: Driekant Vitale Voeding
Top 5 - afgelopen maand
- Wetenschappelijke studie toont aan dat synthetische bestrijdingsmiddelen gevaarlijker zijn dan natuurlijke middelen
- Is rauwe melk kefir de nieuwe superdrank?
- Vogelgriepvaccin stapje dichterbij
- Voorstel bio-boeren moet forse daling consumentenprijs mogelijk maken
- Fotoreportage: Nederlandse exposanten op Biofach/Vivaness 2023
Leer meer over Raw- en Superfoods in workshop
Deze vragen komen aan bod in de leerzame en interactieve workshops die Simone van der Heide maandelijks geeft. Je gaat aan zelf aan de slag en bereidt een aantal gerechten die niet worden verhit. Gerechten als appeltaart, overheerlijke speculaaskoekjes, melk zonder lactose en nog meer lekkernijen. Simone legt tussen de bedrijven door uit waarom je Raw zou kunnen eten, wat de voordelen zijn en wat Superfoods zijn. Deze laatste zie je de laatste tijd steeds meer opduiken in de winkels, maar hoe smaken ze, en wat doe je ermee?
Het is allemaal niet zo heel erg moeilijk volgens Simone, maar tips en aanwijzingen zijn welkom. Veel van deze voedingsmiddelen zijn namelijk toch nog vrij onbekend voor de meesten onder ons. Chia en hennepzaad, de Inca en Shisandrabes dit zijn namen van vruchten die weinigen bekend in de oren zullen klinken, maar die wel ontzettend gezond zijn.
Tijdens de workshops kan je al je vragen stellen omtrent deze onderwerpen. Daarnaast neem je een aantal gezonde recepten mee naar huis.
De eerstvolgende workshop is op 13 oktober van 10:30-13:30 uur. Locatie: Prins Mauritslaan 118 in Beek (Limburg).
Voor meer informatie: 06 52020425, www.gezonde-tussendoortjes.nl
Publicatiedatum:
Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier
Ander nieuws uit deze sector:
- 2023-03-23 GMO: een ramp voor bio?!
- 2023-03-22 Aart-Jan Knauff een van de sprekers tijdens Foodretail Meets Foodservice Congres
- 2023-03-21 Registratie voor deelnemers Organic Produce Summit 2023 geopend
- 2023-03-20 Gespreksavond over duurzaam voedsel met bio-boer Henk Klompe: 29 maart in Dronten
- 2023-03-20 Symposium 'Mooi Hogeland!? – samen werken aan herstel van biodiversiteit': 15 april
- 2023-03-17 Fotoreportage: Consumentengedrag onder de loep tijdens BioAcademy Kennis & Inspiratiedag 2023
- 2023-03-16 Fine Food Festival brengt ruim 40 leveranciers samen
- 2023-03-15 Webinar Aptean & Rabobank, 22 maart
- 2023-03-15 AGF Trendcafé op 21 maart op winkelbezoek in Venlo en Düsseldorf
- 2023-03-14 Wethouder steekt handen uit de mouwen op biologische schapenboerderij
- 2023-03-09 BioAcademy Kennis & Inspiratiedag op 16 maart in Driebergen
- 2023-03-09 Dit zijn de winnaars van de Best New Product Awards Biofach en Vivaness 2023
- 2023-03-08 Horecabeurs Goes weer goed op de kaart in 2023
- 2023-03-08 Biologische kasgroententelers doen mee aan Kom in de Kas 2023
- 2023-03-07 Waarom komt biologisch boeren maar niet van de grond? - vanavond derde debat in Haarlem
- 2023-03-07 Geslaagd seminar over biologische uien
- 2023-03-07 Mee naar Hong Kong, Anaheim of Madrid? Uiterste inschrijfdata vakbeurzen komt dichtbij
- 2023-03-03 Leerlingen presenteren duurzaamheidsadviezen op DID-IT-boerderij
- 2023-03-02 3 maart: Studiedag vrije veredeling versus F1-hybride en CRISPR-Cas
- 2023-02-24 Fotoreportage: Nederlandse exposanten op Biofach/Vivaness 2023