Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Pimp Your Kids presenteert nieuwe wintercollectie van Albababy

Webwinkel Pimp Your Kids presenteert de nieuwe wintercollectie van Albababy. Dit hippe Deense merk, voor baby's en kinderen in de leeftijd van 0-8 jaar, is in 2010 door Pimp Your Kids naar Nederland gehaald. De collectie voor deze winter kenmerkt zich door het mooie design met hippe retro details. Omdat voor de kinderkleding gebruik wordt gemaakt van sterke en duurzame materialen heeft de kleding een lange levensduur. De nieuwste collectie van Albababy is ook te verkrijgen in de winkel 'Kattenkwaad', op de Kattenstraat 12 in Culemborg.


Albababy

Het Deense merk Albababy is ontworpen door Majken Banke met als inspiratiebron haar eigen jeugd. De nieuwe wintercollectie van dit Scandinavische merk is voornamelijk gemaakt van Oekotex gecertificeerd katoen en daardoor vrij van schadelijke stoffen. Daarnaast wordt er gebruikt gemaakt van mooie kleuren, hip en retro design en verrassende details. De baby- en kinderkleding is beschikbaar in de maten 62-68 t/m 122-128, veelal unisex en bestaat deze winter onder andere uit hoodies, crawlers, jumpsuits, jurkjes en broeken. Een groot deel van de collectie is ontworpen zodat het meerdere maten gedragen kan worden. Zo zijn de mouwen van de shirts en hoodies zo gemaakt dat ze omgeslagen kunnen worden en de schouderbandjes van de tuinbroeken en jurkjes zijn te verstellen. Omdat er sterke en duurzame materialen worden gebruikt, blijft de kleding mooi en gaat het lang mee.


Over Pimp Your Kids

In mei 2007 heeft Pimp Your Kids de webwinkel gelanceerd en werd gestart met het verkopen van merken die je nauwelijks in Nederland zag. Dit waren voornamelijk Scandinavische merken als Smafolk, Metsola en Plastisock. Het grootste deel van de collectie bestaat uit merken die begaan zijn met mens en milieu. Deze merken hebben het Oeko-tex 100 keurmerk en de kledingstukken zijn gemaakt van biologisch katoen en/of fairtrade. Onlangs heeft Pimp Your Kids het Belgische merk Baba Babywear kunnen toevoegen aan deze mooie lijst organische labels. In 2011 is er ook een winkel, met de naam Kattenkwaad, geopend in Culemborg. Hier worden deze merken ook verkocht en kan naar hartenlust geshopt worden.

Voor meer informatie: www.pimpyourkids.com
Publicatiedatum: