Het gaat om zes maaltijden en een tweetal maaltijdcomponenten. De nieuwe lijn met biologische maaltijden bestaat uit een Mexicaanse Quinoaschotel, Nasi Goreng, Fusilli Groentebolognese, Fusilli Vleesbolognese, Wortelstamp en Schelpenpasta met champignonroomsaus. En twee maaltijdcomponenten: Groentebolognese en Rundvleesbolognese.
De Mexicaanse Quinoaschotel is volgens directeur Jos Heerkens de meest innovatieve maaltijd van de zes. "Niet iedereen is op de hoogte van hoe smaakvol quinoa is. Deze schotel is lekker fris en heel puur. Tegenwoordig is iedere grossier op zoek naar iets heel vernieuwends, zij hoeven nu niet verder meer te zoeken. Door deze maaltijd in het assortiment op te nemen, kunnen ze mensen van een heel nieuw recept laten proeven."
Jos benadrukt dat smaakvol de sleutel is. "Het uitgangspunt is dat de maaltijd of de maaltijdcomponent lekker moet zijn." Ting richt zich met deze productlijn op een heel breed publiek. "Met dit soort producten richten wij ons op de doorgewinterde niet-bio-consument die respectvol wil omgaan met voedsel. De maaltijden zijn ook voor iedereen toegankelijk, zowel voor de doorsnee-consument als voor de biologisch-vegetarische consument."
Nieuwe producten
In de toekomst kunnen we zeker nog nieuwigheden van Ting verwachten. "We blijven vernieuwen, waarbij we ook altijd naar de wensen van de klant blijven kijken. We produceren ook tailor made op verzoek van de klant. Met deze acht producten geven we nu de aftrap. Dit is ook afhankelijk van wat de markt vraagt. Ting Bio kan altijd inspelen op de behoeften van de klant. Of het nu om saus of soep gaat, naar behoefte kunnen wij dit produceren."Voor meer informatie:
Jos Heerkens
Ting Bio
Schrijfstraat 13b
5061 KA Oisterwijk
013 5215637
[email protected]
www.tingbio.nl