"Voor breed publiek toegankelijk"

Ting introduceert nieuwe koelverse maaltijden

Tholen - Heldens Tartaar & Filets heeft begin dit jaar de activiteiten van Ting Balanced Food overgenomen. Ting produceert uitsluitend biologische maaltijden en maaltijdcomponenten, waarin enkel verse grondstoffen worden verwerkt. Ting had al een breed scala aan diepvriesmaaltijden in het assortiment. Om in te spelen op de wensen van de moderne consument heeft Ting ook een aantal nieuwe maaltijden en maaltijdcomponenten ontwikkeld in het koelverse assortiment.

Het gaat om zes maaltijden en een tweetal maaltijdcomponenten. De nieuwe lijn met biologische maaltijden bestaat uit een Mexicaanse Quinoaschotel, Nasi Goreng, Fusilli Groentebolognese, Fusilli Vleesbolognese, Wortelstamp en Schelpenpasta met champignonroomsaus. En twee maaltijdcomponenten: Groentebolognese en Rundvleesbolognese.


De Mexicaanse Quinoaschotel is volgens directeur Jos Heerkens de meest innovatieve maaltijd van de zes. "Niet iedereen is op de hoogte van hoe smaakvol quinoa is. Deze schotel is lekker fris en heel puur. Tegenwoordig is iedere grossier op zoek naar iets heel vernieuwends, zij hoeven nu niet verder meer te zoeken. Door deze maaltijd in het assortiment op te nemen, kunnen ze mensen van een heel nieuw recept laten proeven."Jos benadrukt dat smaakvol de sleutel is. "Het uitgangspunt is dat de maaltijd of de maaltijdcomponent lekker moet zijn." Ting richt zich met deze productlijn op een heel breed publiek. "Met dit soort producten richten wij ons op de doorgewinterde niet-bio-consument die respectvol wil omgaan met voedsel. De maaltijden zijn ook voor iedereen toegankelijk, zowel voor de doorsnee-consument als voor de biologisch-vegetarische consument."


Nieuwe producten

In de toekomst kunnen we zeker nog nieuwigheden van Ting verwachten. "We blijven vernieuwen, waarbij we ook altijd naar de wensen van de klant blijven kijken. We produceren ook tailor made op verzoek van de klant. Met deze acht producten geven we nu de aftrap. Dit is ook afhankelijk van wat de markt vraagt. Ting Bio kan altijd inspelen op de behoeften van de klant. Of het nu om saus of soep gaat, naar behoefte kunnen wij dit produceren."

Voor meer informatie:

Jos Heerkens
Ting Bio
Schrijfstraat 13b
5061 KA Oisterwijk
013 5215637
info@tingbio.nl
www.tingbio.nl

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven