Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
4 en 5 oktober in Hong Kong

Sprekers Sustainable Textiles Conference bekend

De 'Sustainable Textiles Conference' wordt dit jaar op 4 en 5 oktober in Hong Kong gehouden. De conferentie zal beginnen met een 'Organic Cotton Round Table'. Dit is een vergadering met retailers, de mensen achter de merken, producenten en andere belanghebbenden in de waardeketen. Hierin gaan zij allereerst de belangrijkste kwesties identificeren en daarvoor een actieplan opstellen. Hiermee moeten groeibelemmerringen weggenomen worden.

Dit jaar zal de conferentie gehouden worden in het Hong Kong Convention and Exhibition Centre. De conferentie wordt georganiseerd door Ecotextile News, Messe Frankfurt en Planet Textiles.

Sprekers zullen onder meer Eraina Duffy en LaRhea Pepper van Textile Exchange zijn. Tevens zal Anne Gillespie van Textile Exchange discussiƫren over 'Shifts and Growth in Integrity'. En Heidi McCloskey van dezelfde organisatie zal praten over 'Trends and Market Developments' die zichtbaar zijn na de conferentie in 2011 in Barcelona.

Een andere bevestigde spreker is Jason Kibbey, van de Sustainable Apparel Coalition. Hij zal de plannen van de Sustainable Apparal Index telichten en hoe het de consument zal bereiken. Ricky Miyatake (van Teijin) en Christina Dean van ReDress zullen spreken over hergebruik van kleding in het thema 'End of Life... Just the Beginning'. En Steve Richardson van Patagonia zal samen met Marcus Bruegel van de GOTS zullen hun visie geven op de problemen rondom normen en integriteit.

Klik hier voor meer informatie over deelname aan de conferentie.

Bron: Ecotextile News
Publicatiedatum: