Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuw in Nederland: Indikidual & Cmig

KleineSam.nl presenteert twee bijzondere nieuwe merken kinderkleding in haar webshop met verantwoord geproduceerde kleding en speelgoed voor baby's en kinderen. Het unisex merk Indikidual komt rechtstreeks uit Engeland en brengt haar allereerste collectie uit, de wintercollectie 2012/2013. Verder haalt Kleine Sam het Zweeds-Duitse merk Cmig voor het eerst naar Nederland, een grafisch merk met zelf ontworpen prints op kleurrijke kinderkleding.


Indikidual: voor een eigen look

De twee sleutelwoorden van dit nieuwe Engelse kinderkledinglabel zijn: unisex en organic. Indikidual kleertjes zijn praktisch, comfortabel en stijlvol, voor jongens en meiden van 3 maanden tot 4 jaar. Ieder kledingstuk heeft een grappige naam zoals Nodgers, Minty, Wriggles en Dogga Dogga. Ze zijn ideaal om te mixen&matchen voor een eigen, individuele (indikidual) look. Maak kennis met hen allemaal.


Deze modellen tonen kleding van Indikidual

Cmig: handbedrukt & origineel

Het grafische merk Cmig is herkenbaar aan de grappige zelf ontworpen prints op biologische kinderkleding. De bedrukking vindt handmatig plaats door middel van zeefdruktechnieken met milieuvriendelijke verf op waterbasis. Het Zweeds-Duitse familiebedrijf Cmig, opgericht in 2003, koopt de te bedrukken kinderkleding enkel in bij eerlijke bedrijven zoals Living Crafts en Continental Clothing. Cmig staat voor hoogwaardige en originele kinderkleding met fantasiefiguren zoals Schnigel, Duchs, Stig en Beata. Nieuw in Nederland en nu verkrijgbaar bij Kleine Sam.


Links wat shirts van Cmig, rechts nog een model met Indikidual-kleding.

Kleine Sam

Kleine Sam streeft ernaar om voornamelijk producten te verkopen die op een eerlijke manier geproduceerd worden. Waar mogelijk wordt bijvoorbeeld gekozen voor kleertjes en babykleding van biologisch katoen.

Voor meer informatie: www.kleinesam.nl
Publicatiedatum: