Jan ten Kleij van Aquarius Technology/Vitalogica/AT Healthproducts:

"Gebruik vitaal water verhoogt gezondheid bij dieren en planten"

Tholen - Jan ten Kleij was achttien jaar geleden al bezig met het vitaliseren van water. Zijn klanten vroegen steeds vaker om mineralen en dus stelde hij een mengsel samen. "Dat sloeg zo goed aan dat we AT Healthproducts gestart zijn. Onze producten worden door een aantal veevoederfabrikanten steeds vaker door hun voer gedraaid", vertelt Jan.In zijn zoektocht naar productieruimte waar hij de Aquarius Vitaliser kon produceren vond Jan een bedrijfspand met een winkelgedeelte in Lemelerveld. "Mijn dochters kwamen met het idee om daar de biologische winkel Vitalogica te beginnen. De producten van goede klant van vitaal water Eef Stel zijn bij ons te koop. We hebben ons assortiment verder uitgebreid met producten van De Zaaister en De Nieuwe Band."


De winkel Vitalogica in Lemelerveld

De combinatie van voedingssupplementen en vitaal water levert Jan veel klandizie op. "In de gangbare en biologische sector weten veehouderijen mij te vinden. Ik ken ook een bedrijf dat toen het klant werd gangbaar was, maar inmiddels is overgestapt op biologische pluimveehouderij."


Jan bij zijn product Liquid for life: Effectieve micro-organismen.

De klanten die vitaal water gebruiken, zien al snel verschil. In de pluimveehouderij wordt Jan bijvoorbeeld vaak ingeschakeld wanneer men kampt met een hoge uitval onder de dieren. "Vitaal water zorgt voor goede micro-organismen in de darmen bij het pluimvee. Dat maakt ze gezonder en dus weerbaarder tegen stressinvloeden. Dat scheelt enorm in het uitvalpercentage." Ook in de vleesveehouderij is het vitaal water van Jan bekend. "Bij een witvleeskalvermesterij die te maken had met een verstoorde groei bij de dieren sprak ik een leverancier van melkpoeder. Hij gaf aan dat hij gezondere dieren zag bij klanten van hem die vitaal water gebruikten."


Enkele verschillende type’s Aquarius Vitalisers

Om een bedrijf te kunnen voorzien van vitaal water komt Jan zijn eigen ontwikkelde vitaliser installeren. "De Aquarius Vitaliser is een apparaat waarin een diabolovormige keramische kern is geplaatst. In de kern van het apparaat ontstaat door verschil in druk en zuiging een vacuümgedeelte. Water ontdoet zich in dit procedé van alle informatie die het vasthoudt en niet wenselijk is. Het wordt als het ware gereset. Na behandeling is de smaak zachter en het soortelijk gewicht in de meeste gevallen veranderd. Maar mijn belangrijkste meetresultaten boek ik bij hoe de dieren en planten er op reageren, 100% van de dieren verkiezen vitaal water boven ongevitaliseerd water. Hun gezondheid gaat sterk vooruit."

In dit filmpje legt Jan uit hoe water gevitaliseerd kan worden en delen gebruikers hun ervaringen:EenVandaag maakte een korte docu waarin de Aquaris Vitaliser van Jan ten Kleij is te zien bij Eef Stel:

sitestat

Voor meer informatie:

Jan ten Kleij
AT Healthproducts/ Aquarius Technology
Kerkstraat 6a
8151 AR Lemelerveld
0572 372930
at-healthproducts@online.nl
www.at-healthproducts.nl

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven