Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Re-5 steunt actie met bio-katoenen T-shirt

Aftrap promotie van Steppen tegen Kanker

Robert van Wanrooij gaat op 25 augustus 2012 de Alpe d'Huez met de step beklimmen, om zo geld op te halen voor de Kankerbestrijding. Afgelopen zaterdag 9 juni was de aftrap en is de actie officieel van start gegaan bij het Brandspuithuisje in IJsselstein.

Twee IJsselsteiners, Robert van Wanrooij en Hein Voss zijn een sponsoractiviteit gestart voor stichting Steppen tegen Kanker. De eerste Fairtrade Step to moove T-shirts van 100% biologische katoen zijn sinds zaterdag verkrijgbaar.


Robert van Wanrooij links en Hein Voss rechts.

Tijdens de aftrap kwam burgemeester Van den Brink langs, die de actie ook een warm hart toedraagt. Een echte aandachtstrekker was David Hofman, een fanatieke freerunner. Met zijn stunts trok hij veel aandacht, waarbij het team van RE-5 en Robert van Wanrooij er verder op in konden haken om vertellen over wat de actie inhoud. Men kon een vrijwillige bijdrage geven, maar men kon ook een Fairtrade Step to moove T-shirt kopen van biologische katoen.

Door het T-shirt te kopen steunt u de stichting Steppen tegen Kanker in samenwerking met RE-5. Steun het goede doel en ontvang er zelf iets eerlijk, puur en moois voor terug is de achterliggende gedachte. Van elk verkocht Step to moove T-shirt gaat er minimaal 7,50 euro naar de stichting voor onderzoek naar hersentumoren.

In de loop van de middag heeft Hein Voss ook de handschoen opgepakt voor de tweede uitdaging die Robert hem had aangeboden. Op 25 augustus gaat Hein met de step zelf ook de Alpe D'Huez beklimmen. Een spontane donatie van een goede kennis met het verzoek tot deze tegenprestatie, gaven de uiteindelijke doorslag voor dit spontane en moedige besluit.

Klik hier voor meer informatie over de deelname van Robert.
Publicatiedatum: