Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Redurchin biologische kinderkleding: Nieuw in Nederland

Purestarters.nl presenteert met trots het Britse organic merk Redurchin. Dit baby- en kinderkledingmerk, ontworpen door een architect, is kleurrijk, comfortabel en duurzaam. Bijzondere tattoo-achtige prints lopen als een rode draad door de hele collectie waardoor Redurchin een geheel eigen gezicht heeft met prints van dieren, robots, vliegtuigen en zelfs de Britse vlag.


Ontworpen door architect

Beth Bourelly, een bekende architect in Engeland, bedacht en ontwierp de kinderkledinglijn Redurchin. Met een beroepsmatig oog voor detail en wetend wat kinderen graag dragen – ze is immers zelf moeder - kwam dit merk in 2011 tot stand. Alle kleding is van hoge kwaliteit, 100 procent organic en duurzaam geproduceerd. Het draagcomfort is hoog: geen kriebelende labels in de nek of irriterende stiksels. Redurchin maakt heerlijk zachte babypakjes met bijpassende knoopmutsjes (0-12 maanden) en speelse peuter- en kleuterkleding (12-24 maanden en 3-4 jaar).


Verantwoorde productie

De productie van Redurchin kleding gebeurt in Europa met in acht neming van de Global Organic Textile Standard (GOTS). Textiel met dit keurmerk bestaat voor minstens 70% uit biologische vezels. Purestarters.nl biedt een uitgebreid scala aan verantwoord geproduceerde kleding, speelgoed en verzorgingsproducten voor baby en (aanstaande) moeder. Alleen organic, non-toxic of fairtrade spullen komen in de shop terecht. Redurchin is het nieuwste merk dat erbij komt en is een mooie aanvulling op het assortiment.

Voor meer informatie: www.purestarters.nl
Publicatiedatum: