Bio+ eerste receptenapp op Facebook

Bio+, consumentenmerk voor biologische producten, lanceerde tijdens De Groene Kerst-campagne de eerste receptenapplicatie op Facebook waarbij consumenten zelf een recept kunnen uploaden. Door vóór de Kerst een Bio+ recept te uploaden via facebook.bio-plus.nl maakt men zelfs kans op een duurzame Roetz fiets ter waarde van 499 euro.

Diverse merken of retailers lanceerden al verschillende applicaties waar consumenten inspiratie kunnen opdoen voor recepten. Bio+ heeft ook een receptenapplicatie ontwikkeld, in samenwerking met Merge Media. Bijzonder aan deze applicatie is dat deze te raadplegen is via Facebook (facebook.bio-plus.nl). Bovendien kunnen consumenten niet alleen recepten halen, maar ze kunnen ook anderen inspireren door zelf een recept te uploaden. Dit is eenvoudig te doen en er kunnen zoveel Bio+ recepten toegevoegd worden als wenselijk. Voorgerecht, hoofdgerecht of dessert; alle tips zijn welkom! Als het recept maar doorgestuurd wordt naar zoveel mogelijk vrienden, familie en kennissen. Want het recept dat het meest 'geliked' wordt, wint een Roetz-Road ter waarde van 499 euro.Groene Kerst

Bio+ lanceerde de applicatie tijdens de Groene Kerst-campagne. De Groene Kerstman -ambassadeur van de campagne- inspireert consumenten om juist voor het Kerstdiner duurzame keuzes te maken in de supermarkt. En die duurzame, groene keuzes worden beloond. Tot aan Kerst zijn heel veel Bio+ verpakkingen voorzien van een unieke code. Iedere op de website van Bio+ (www.degroenekerst.nl) ingetoetste code geeft kans op mooie duurzame cadeaus zoals een Kerstpakket boordevol Bio+ producten, een arrangement in het Duurzaamste hotel van Nederland of een eigen adoptie appelboom. Bovendien maakt men dus kans op een Roetz fiets ter waarde van 499 euro door een Bio+ recept te plaatsen op de receptenapp van Bio+.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.