Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bio+ eerste receptenapp op Facebook

Bio+, consumentenmerk voor biologische producten, lanceerde tijdens De Groene Kerst-campagne de eerste receptenapplicatie op Facebook waarbij consumenten zelf een recept kunnen uploaden. Door vóór de Kerst een Bio+ recept te uploaden via facebook.bio-plus.nl maakt men zelfs kans op een duurzame Roetz fiets ter waarde van 499 euro.

Diverse merken of retailers lanceerden al verschillende applicaties waar consumenten inspiratie kunnen opdoen voor recepten. Bio+ heeft ook een receptenapplicatie ontwikkeld, in samenwerking met Merge Media. Bijzonder aan deze applicatie is dat deze te raadplegen is via Facebook (facebook.bio-plus.nl). Bovendien kunnen consumenten niet alleen recepten halen, maar ze kunnen ook anderen inspireren door zelf een recept te uploaden. Dit is eenvoudig te doen en er kunnen zoveel Bio+ recepten toegevoegd worden als wenselijk. Voorgerecht, hoofdgerecht of dessert; alle tips zijn welkom! Als het recept maar doorgestuurd wordt naar zoveel mogelijk vrienden, familie en kennissen. Want het recept dat het meest 'geliked' wordt, wint een Roetz-Road ter waarde van 499 euro.Groene Kerst

Bio+ lanceerde de applicatie tijdens de Groene Kerst-campagne. De Groene Kerstman -ambassadeur van de campagne- inspireert consumenten om juist voor het Kerstdiner duurzame keuzes te maken in de supermarkt. En die duurzame, groene keuzes worden beloond. Tot aan Kerst zijn heel veel Bio+ verpakkingen voorzien van een unieke code. Iedere op de website van Bio+ (www.degroenekerst.nl) ingetoetste code geeft kans op mooie duurzame cadeaus zoals een Kerstpakket boordevol Bio+ producten, een arrangement in het Duurzaamste hotel van Nederland of een eigen adoptie appelboom. Bovendien maakt men dus kans op een Roetz fiets ter waarde van 499 euro door een Bio+ recept te plaatsen op de receptenapp van Bio+.
Publicatiedatum: