Colors: nieuwe verzorging en make-up van Logona

Colors heet het nieuwe gamma van Logona. Dat combineert verzorging en make-up. Druantia brengt het als eerste op de markt in België en Nederland. Druantia is een gezondheidswinkel met een voorliefde voor duurzaamheid en ecologie. De tijd dat natuurlijke cosmetica zich beperkten tot biologische zeep ligt ver achter ons. Er is nu make-up in alle vormen en maten verkrijgbaar.

Logona: natuurlijke cosmetica

Logona gebruikt zijn jarenlange ervaring om verzorgingsproducten te maken die rimpels verminderen, de huid verstevigen én de gebruiker er stralend laten uitzien. Het maakt zijn producten met minerale pigmenten, (half)edelsteenpoeders zoals amethist, amber of rozekwarts, en biologische plantaardige oliën en extracten. Zíj geven het gezicht dat vleugje magie.


Natuurlijk blijf je jong

Voor make-up met anti-agingeigenschappen is niets synthetisch nodig. Logona gebruikt een verfijnde mengeling van veenbesextracten (rijk aan antioxidanten), appelpitjesextract (goed tegen rimpels), bruine algenextracten (rijk aan vitamines en sterk vochtregulerend), en fascinerende poeders van mineralen en halfedelstenen. Die laatste zorgen voor extra helderheid en energie.

Het geheim van Logona

Logona maakt al zijn producten op een natuurlijke manier – gecertificeerd door NaTrue, het internationaal erkende keurmerk voor biologische natuurcosmetica. Het gebruikt dus geen synthetische kleur- of geurstoffen, synthetische parfums, afgeleidde producten van petroleum of andere schadelijke ingrediënten. Logona doet geen dierproeven en koopt geen ingrediënten aan die getest zijn op dieren. Alle houten potloden en papieren verpakkingen zijn gemaakt van FSC gecertificeerd hout. De hoogkwalitatieve en natuurzuivere producten van Logona zijn een symbiose van traditie en innovatie.

Druantia verdeelt Logona

Druantia was in 2003 de allereerste Belgische webwinkel met natuurlijke gezondheids- en verzorgingsproducten. Zij verdeelt de natuurcosmetica van Logona en brengt de nieuwe make-uplijn als eerste op de markt in België en Nederland.

Voor meer informatie: www.druantia.be en www.logona.be.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven