Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
288 bio-wijnen in de wijngids

Supermarktwijngids 2012 op iPhone verschenen

De Supermarktwijngids 2012 is beschikbaar. De gids beschrijft het wijnaanbod van de supermarkt, Gall&Gall, HEMA, natuurvoedingswinkel en wereldwinkel. In totaal zijn 3189 wijnen beoordeeld in de prijsklasse van 1,99 tot 199 euro. Er staan 288 biologische wijnen in de wijngids.

De app noemt 367 omfietswijnen, wijnen die door hun prijs/kwaliteitverhouding de moeite waard zijn en daardoor de moeite waard om een blokje voor om te fietsen. En in één oogopslag krijgt men alle topwijnen van een bepaalde winkel te zien. Wie haastig boodschappen moet doen, kan toch met een goede fles wijn thuiskomen.Alle wijnen zijn becommentarieerd door wijnkenner Nicolaas Klei, die de wijnen een beoordeling van 0 tot 5 wijnglazen gaf. Nieuw in deze editie is de mogelijkheid om wijnen te delen via Facebook en Twitter.

Nog een verandering ten opzichte van de vorige edities: de gids is elk jaar goedkoper geworden. In 2009 betaalde je nog 7,99 euro voor de gids, in 2010 was de prijs gezakt naar 5,99 euro en voor komend jaar haal je voor 4,99 euro de gids binnen op je iPhone.

Klik hier
om de (Supermarkt)wijngids 2012 (4,99 euro) te downloaden.

Bron: iPhoneclub
Publicatiedatum: