Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Luxemburgse Oeko-Foire komt er weer aan

Van 16 tot en met 18 september is in Luxemburg de Oeko-Foire 2011 te vinden. Ongeveer 200 exposanten tonen hun nieuwe producten en adviseren over de biologische criteria. Op de markt is aandacht voor energiebesparing, milieuvriendelijke en biologische producten.

Er worden voor de drie dagen in totaal ongeveer 14.000 bezoekers verwacht. Naast de 200 exposanten zullen er ook 35 sociale- en milieuorganisaties present zijn.

Exposanten tonen onder meer ecologische verantwoorde producten op het gebied van woningbouw, voedsel, huishoudelijke artikelen, speelgoed, cosmetica, tuinieren en textiel.



Verder worden er kookdemonstraties met nieuwe biologische voedingsmiddelen gegeven. Dit moet het gebruik van biologische producten in de Luxemburgse restaurants bevorderen.

De Oeko-Foire is op vrijdag 16 september geopend van 14:00 uur tot 21:00 uur. En op zaterdag en zondag van 10:00 uur tot 19:00 uur. De toegangsprijs bedraagt vijf euro.

De beurs wordt sinds 1987 georganiseerd en het is inmiddels uitgegroeid tot de grootste milieubeurs in de regio SaarLorLux. 
Publicatiedatum: