Ruil-actie voor onderbroeken op Lowlands

Duurzaamheidsorganisatie Urgenda is dit weekend aanwezig op het drijvende laboratorium Llowlab van popfestival Lowlands. Samen met andere organisaties brengt Urgenda op een ludieke manier duurzame initiatieven en nieuwe technieken onder de aandacht. Zo zet de organisatie een onderbroeken ruil-actie op touw, waarbij bezoekers hun eigen onderbroek kunnen inruilen voor een duurzame onderbroek van het merk Saint Basics. Van de 'oude' (en gewassen) onderbroeken kunnen vervolgens nog leuke armbandjes worden gemaakt.

"We weten dat veel mensen best concrete dingen willen doen in hun eigen leven, maar niet altijd weten waar ze moeten beginnen. Op Lowlands maken we het ze ultra-makkelijk. Overspringers maken ook nog eens kans op een kaartje voor het grootste duurzaamheidsevent van het jaar dat Urgenda organiseert: de Nacht van de Duurzaamheid, vertelt directeur Marjan Minnesma.

Bron: Urgenda, hetkanWel

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.