Natuurlijke aanpak haarverlies: Hairwonder Anti-hairloss

Haarverlies is een probleem waar helaas veel mensen mee kampen. Dit complexe probleem kan met de juiste ingrediënten vertraagd of zelfs gestopt worden. Hairwonder heeft op basis van wetenschappelijk onderzoek twee unieke producten ontwikkeld. "We zijn dan ook zeer trots te melden dat de Hairwonder Anti-hairloss producten wetenschappelijk getest zijn en bewezen werking hebben. Alle producten zijn vrij van parabenen en belasten het haar niet", licht Roy Jongens van Frenchtop Natural Care Products toe.

Hairwonder Anti-hairloss Shampoo

Stimulerende en verkoelende shampoo om dunner wordend haar te versterken. Het haar krijgt meer body en is makkelijk doorkambaar. Het stimuleert de hoofdhuid en houdt de haren in de groeifase vast voor voller en gezonder haar. De shampoo is verrijkt met veel goeds uit de natuur. Hairwonder anti-hairloss shampoo bevat onder andere acht gecertificeerd biologische ingrediënten, essential Minerals, Rock crystals, vitamine H, Red Ginseng, phytokeratine & provitamine B5. Deze voedende ingrediënten werken preventief tegen haaruitval en geven meer volume, body en textuur aan fijn en dunner wordend haar. Verkrijgbaar in: 200 ml – 9,99 euro.


Hairwonder Anti-hairloss lotion

Stimulerende lotion voor de hoofdhuid die de mate van haaruitval remt bij regelmatig gebruik. Dunner wordend haar wordt versterkt, krijgt meer body en is makkelijk doorkambaar. Hairwonder lotion houdt de haren in de groeifase vast voor voller en gezonder haar. Het stimuleert de groei van gezond haar in de groeifase. Om de werking van het product te bewijzen hebben we een wetenschappelijke studie gedaan naar de Hairwonder Anti-hairloss lotion. Getest en bewezen 25 procent minder haarverlies in slechts 4 dagen. Ervaar het verschil nu. Verkrijgbaar in: 75 ml lotion – 16,99 euro.

Alle Hairwonder Anti-hairloss producten zijn verkrijgbaar bij de betere drogist en reformzaak.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.