Bionée: Nieuwe bio-huidverzorgingslijn voor zwangere vrouwen

Het nieuwe bedrijf Bionée is gespecialiseerd in de productie van huidverzorgingsproducten. De producten zijn met name geschikt voor vrouwen die aan zwangerschap gerelateerde huidproblemen willen aanpakken. Dit kan met de laatste productlijn, die ook nog eens biologisch gecertificeerd is.

Bionée is een Franse firma, opgericht door Eva Asmar en haar man Georges. Zij zijn momenteel in New York gevestigd. "Bionée-producten zijn gericht op de wensen van zwangere vrouwen, jonge moeders en baby's. Het kalmeert de huid, wat nodig is om de strijd met de problemen die door de zwangerschap ontstaan zijn aan te pakken", vertelt ze tegen CosmeticsDesign-Europe.

Asmar benadrukt dat Bionée omdat het biologisch is, veilig en efficiënt is voor vrouwen en kinderen. Het kan striae aanpakken, evenals zwangerschapsacne, de huid strakker maken en de benen ontspannen. De 'revitalizing face cream' bevat ook een natuurlijk alternatief met 'anti-aging'-stoffen zoals retinol.

Bionée is bio-gecertificeerd door Ecocert. Het heeft ook een officieel veiligheidsverklaring voor gebruik op baby's en tijdens de zwangerschap. In de verzorgingsproducten zit onder meer acerola-fruitextract, rode druif-extract en zaadolie.

Klik hier voor meer informatie.

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.