So'Bio etic in vijf kleuren verkrijgbaar, Ecocert-gecertificeerd

Herformulering bio-nagellakken nodig om eenvoudiger te verwijderen

Sinds eind april zijn de eerste door Ecocert gecertificeerde biologische nagellakken verkrijgbaar in de Franse supermarkten. Dit is de eerste nagellak die vrij is van nitrocellulose. Het assortiment van So'Bio étic bestaat uit vijf kleuren.

De lijn is ontwikkeld door de Léa Natura group, een Franse specialist in natuurlijke en biologische cosmetische- en medische producten. De nagellak is voorzien van het Cosmébio-logo. Deze gepatenteerde innovatie is ontwikkeld zonder nitrocellulose. In tegenstelling tot conventionele nagellak bevat dit een natuurlijke 'gum' en tenminste veertig procent van de ingrediënten is biologisch. Volgens het merk echt een vooruitgang voor het milieu.

De nagellak is er in vijf kleuren: rood, framboos, goud-beige, roze-bruin en chocolade. Deze kleur is samengesteld uit mineralen en natuurlijke parels. Volgens de producent bevordert het ook de gezondheid van de nagels.Herformulering

Sinds de lancering hebben verschillende consumenten klachten ingediend. De lak blijkt lastiger te verwijderen dan de reguliere tegenhanger. Léa Natura gaat dit probleem oplossen door te herformuleren. De producten komen waarschijnlijk in september terug op de markt.

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.