Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Global Woman Organic Fashion in Haarlem voor bewuste vrouwen

Global Woman Organic Fashion is in korte tijd uitgegroeid tot een serieuze speler op de modemarkt. In een paar jaar tijd heeft groene ondernemer Lody Klement zijn Haarlemse bedrijf weten te ontwikkelen van een bedrijf in biologische kleding naar een modebedrijf dat 100% duurzame mode produceert.

Inmiddels beschikt Global Woman over een uitgebreid netwerk van betrouwbare 'groene' ateliers en stoffen leveranciers. Global Woman wil leuke, modische kleding aanbieden die de moderne, bewuste vrouw wil kopen én dragen.

Ondernemer Lody Klement begon in 2007 met de biologische dameslijn. Bewust koos Klement ervoor de markt voorzichtig met een paar basisartikelen af te tasten. Inmiddels stijgt de vraag en hecht de consument steeds meer waarde aan duurzaamheid. Winkelbedrijven spelen hierop in en proberen de consument in hun vraag tegemoet te komen. Hierbij kan Global Woman Organic Fashion bedrijven duurzaam van dienst zijn.

Behalve de eigen collectie biedt Global Woman ook de mogelijkheid om te adviseren bij de inkoop en productie. Dat kan voor private label bedrijven, grootwinkelbedrijven, postorderbedrijven en groothandel. Global Woman kan ook het hele proces overnemen en van A tot Z de productie verzorgen. Global Woman streeft naar 100% verantwoorde kleding van hoge kwaliteit met een goede pasvorm.

Voor meer informatie: www.globalwoman.nl

Bron: De Betere Wereld
Publicatiedatum: