Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Fluffy-imperium breidt uit naar babymode

Rompertjes gemaakt van biologische katoen en versierd met inkt op waterbasis maken deel uit van de Little Fluffy babykledingcollectie. Ontwerpster Paulina Berczynski heeft haar collectie FluffyCo uitgebreid met een babykledinglijn.


Ontwerpster Paulina Berczynski

De 34-jarige ontwerpster die inmiddels in San Fransisco woont en in Polen geboren is, is haar kleding- en accessoire-lijn FluffyCo in 2005 gestart. Inmiddels zijn de producten wereldwijd in meer dan 200 boetieks verkrijgbaar."Ik ben begonnen met de accessoires van vinyl. Op dat moment werkte ik nog vanuit mijn keuken. Alles was toen nog handgemaakt en er kwam al snel meer vraag naar portefeuilles en T-shirts. Eigenlijk is het dus vanzelf gegroeid." De producten worden nu gemaakt in een groot atelier in het Mission District.De huidige collectie van FluffyCo wordt gekenmerkt door het gebruik van natuur- en dierenmotieven, veel vogelpatronen en portefeuilles voorzien van plaatjes van bomen en uilen. "Vooral de vogels zijn populair, hier houden de mensen erg van!"

Kijk hier voor meer informatie.