Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bescherm je iPhone met hoesje van bio-katoen

Uit verschillende berichtgevingen blijkt dat de iPhone helemaal niet zo'n duurzaam en groen product is. De kans is echter klein dat men hem om die reden weg doet. Natur-elle heeft een groene oplossing om de iPhone te beschermen, een beschermhoesje gemaakt van bio-katoen.

iPhone hoesjes

De beschermhoesjes zijn gemaakt van 100 procent biologische katoenen stoffen. De buitenkant is gemaakt van bedrukte biologisch katoenen stoffen in verschillende fraaie dessins. De binnenkant bestaat uit een dikke en zachte biokatoenen ongebleekte flanel, die de iPhone perfect beschermt tegen krassen en stoten. De handgemaakte hoesjes kunnen worden gesloten met de handige klittenbandsluiting. De hoesjes zijn op dit moment uitsluitend verkrijgbaar in de naturelleshop en kosten 17,95 euro per stuk.


Natur-elle

Natur-elle is een Nederlands label dat door ontwerpster Liesbeth Oldeman in 2007 is opgericht. Voor Natur-elle ontwerpt zij baby&lifestyle artikelen die uitsluitend worden gemaakt van ecologische stoffen. De artikelen worden geproduceerd in Europese naaiateliers, zodat zeker is dat alle producten onder eerlijke en goede werkomstandigheden tot stand komen. Natur-elle heeft verkooppunten in binnen- en buitenland en probeert met haar producten een steentje bij te dragen aan een schone aarde en leefbare toekomst voor onze kinderen.
Publicatiedatum: