TillyTilly.com verkoopt complete collectie Bälla-Boo

TillyTilly.com verkoopt als enige in Nederland de complete collectie Bälla-Boo. Dit kleurrijke Zweedse merk bestaat uit vrolijke jumpsuits, truitjes, rompers, tops en pofbroeken in unisex-modellen, dus voor jongens én meisjes. De effen gekleurde kleding is afgewerkt met een contrasterende kleur bij de boorden en biezen. Gewaagde kleurencombinaties als blauw met oranje, groen met fuchsia en fuchsia met oranje zijn onderling uitstekend te combineren en dankzij het opvallende uiterlijk is dit merk zeer onderscheidend.

Bälla Boo is een bijzonder duurzaam merk, fair trade geproduceerd, gemaakt van 100% biologische stoffen en zeer goed voor hun personeel. De kleding is stap voor stap met liefde gemaakt.Verantwoorde kleurrijke kinderkleding

De webshop TillyTilly.com kiest bewust voor kleur en vrolijkheid, maar niet ten koste van alles. Goede arbeidsomstandigheden en verantwoorde, duurzame productiemethoden zijn belangrijke voorwaarden voor opname in het assortiment.

Klik hier voor de webshop.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.