Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

VS: Cupcake Organic lanceert nieuwe lijn dagcrèmes

'Cupcake Organic Divine Skincare', een Amerikaanse producent van biologische huidverzorgingsproducten, heeft een nieuwe productlijn gelanceerd. Het gaat om vier luxe dagcrèmes, gemaakt van biologische ingrediënten. De naar bloemen geurende crèmes zijn niet vet en kunnen gebruikt worden voor alle huidtypes.

De Cupcake Organics-producten zijn in de Verenigde Staten al verkrijgbaar bij de detailhandel of groothandel. Wereldwijde Express-verzending is ook mogelijk via www.cupcakeorganic.com en binnenkort ook via Amazon.com.



In de 'Raspberry Rose Blossem Cream' zitten rozenblaadjes, ylang ylang en mandarijnextracten verwerkt. In 'Blue Tansy & Lavender' zitten onder meer kokos, vanille en lavendelbloemen. De 'Lime & Sage Blossom', is een verkoelende dagcrème op basis van lindebloesem en salie. De 'Frankincense & Orange Cream' bevat citroengras, gember en vanille. De laatste biedt bescherming voor de droge huid en repareert de rijpere huid.