Discussieplatform voor hele sector

Australië: Nieuwe website gelanceerd door BFA

Een belangrijke Australische bio-organisatie, Biological Farmers of Australia (BFA) heeft een nieuwe website gelanceerd. De organisatie hoopt dat de website de waardevolle middelen die zij aan de consument en de biologische sector zal versterken.

Er zijn wat nieuwe functionaliteiten toegevoegd. Voorzitter van BFA, Holly Vyner, zegt dat de organisatie erkent dat er behoefte is aan een website waarop ondersteuning op alle gemeenschappelijke niveaus verzameld is. "De BFA heeft tientallen jaren aan informatie te delen. Wij bieden een netwerk en zijn een steungroep voor iedereen met interesse voor bio. Van consument tot boer. De nieuwe website verschaft toegang tot meer informatie en ondersteunende diensten."Een nieuwe toevoeging is de 'Organic Discussion Board. Dit biedt iedereen de gelegenheid om rechtstreeks met elkaar te communiceren. "We hopen dat er leuke discussies op gang komen en dat de uitkomsten hiervan zullen leiden tot een verbetering van de sector.

Consumenteninformatie kan rechtstreeks gevonden worden op: www.whyorganic.com.au

Bekijk hier
de nieuwe website.

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.