Nieuwe lijn van ADA Cosmetics International

Natuurlijke cosmetica van FloraluxeBIO voor in hotels

Het Duitse ADA Cosmetics International introduceert een nieuw assortiment van natuurlijke cosmetica producten voor in hotels. De producten zitten in milieuvriendelijke dispensers.

Het bedrijf is een toonaangevende Amerikaanse producent van hotelcosmetica. De nieuwe gecertificeerde natuurlijke cosmeticalijn FloraluxeBIO is een aanvulling op de 'Green Collection'-serie.Meer dan 98 procent van de ingrediënten is van natuurlijke oorsprong, en tenminste de helft van plantaardige grondstoffen afkomstig. Bovendien is tenminste vijf procent van alle plantaardige ingrediënten afkomstig uit de bio-landbouw. Hierdoor zijn de producten gecertificeerd door Ecocert.

De lichaamsverzorgingslijn FloraluxeBIO bestaat uit een breed scala aan producten voor dagelijks gebruik. Naast douchegel, shampoo en bodylotion omvat het assortiment ook conditioner en zeep.

De producten zijn verrijkt met trendy verzorgende ingrediënten. Zo reinigt de douchegel de huid bijvoorbeeld met katoenbloem-extracten. En de bodylotion is rijk aan amandelolie. De geur van de nieuwe serie is gemaakt van natuurlijke etherische oliën.

Recyclebare verpakkingen

De dispensers zijn modern, maar toch volledig in overeenstemming met de ecologische principes. Ze zijn namelijk gemaakt van volledig recyclebaar materiaal en de zeep- en shampoodispensers zijn zelfs gemaakt van honderd procent recyclebaar PET.

"De vraag naar natuurlijke cosmeticaproducten stijgt al jaren. Wij spelen hier met deze lijn op in", vertelt Claudia Raatz, hoofd-ontwikkelaar bij ADA.


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.