Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Natur-elle voegt zelfmaakpakket groene 'sjopper' toe aan assortiment

'Zelfmaken' geeft gewoon een goed en voldaan gevoel. Nog beter is het wanneer je daarvoor milieuvriendelijke spullen gebruikt. Met het nieuwe zelfmaakpakket van Natur-elle maak je eenvoudig je eigen 'groene' sjopper. Het pakket bevat naast op maat geknipte biokatoenen stofpatronen ook alle benodigde de fournituren. Met behulp van de duidelijke werkomschrijving kun je gelijk aan de slag om deze handige tas te maken.

De tas is ontworpen door Liesbeth Oldeman, eigenaresse en ontwerpster van Natur-elle. "Toevallig kwam ik laatst een zelfmaakpakketje tegen. Ik kon de verleiding niet weerstaan en heb heel snel het pakketje in elkaar gezet. En om eerlijk te zijn, dat was ook wel lekker makkelijk. Ik hoefde niet eerst het patroon uit te tekenen en te knippen om vervolgens de stoffen uit te knippen, maar ik kon gelijk achter de naaimachine kruipen. Ik heb de tijd niet gemeten, maar volgens mij was ik binnen een uur klaar. Het eindresultaat was super en ik vond het leuk om te doen. Vooral omdat je zo snel resultaat hebt en toch het helemaal zelf hebt gedaan."

Natur-elle had al zelfmaakpakketten (slabbetje, luierbroekje en jurkje) in haar assortiment die door Knippie waren ontworpen en met de stoffen van Natur-elle zijn uitgevoerd. De groene sjopper is hierop een mooie aanvulling. Van prachtig bedrukte groene biokatoen gecombineerd met canvas is een stijlvolle tas ontwikkeld, ideaal voor wat boodschappen.

Het zelfmaakpakket zoals dat door Natur-elle wordt aangeboden, bestaat uit op maat geknipte 100% biokatoenen stoffen, fournituren (knoop, bandjes, koordje, label) en een duidelijke werkbeschrijving. De tas kun je o.a. kopen in de webshop van Natur-elle (www.naturelleshop.nl) en kost 19,95 euro.

Publicatiedatum: