Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
'Naar alle verwachtingen kunnen we de investering binnen korte tijd terugverdienen'

GR Holland en GR Organics kiezen voor Freshng software van RPO

GR te Nieuw Vennep heeft bewust gekozen voor de software totaaloplossing van RPO Automatisering. Waarom kiest een professioneel AGF-bedrijf voor efficiënte ERP software? Belangrijk onderdeel van ondernemen is het maken van strategische keuzes.

Maak kennis met onderstaande bedrijven en lees waarom men investeert in geavanceerd gereedschap om hun business te doen.


Rick Rebergen (links), RPO en Peter Abma, GR Organics

GR Holland

GR Holland is een dynamisch onafhankelijk import en exportbedrijf van fruit, groenten en aardappelen. De jarenlange ervaring en kennis in de branche, de integere en vakkundige manier waarop GR Holland zich zakelijk profileert, alsmede de logistieke invulling voor cliënten van geconditioneerde opslag, overslag en transport door heel Europa, hebben er toe bijgedragen dat het bedrijf een prominente plaats in heeft kunnen nemen in de internationale wereld van fruit en groenten.

GR Holland kan, naast het Hollands product, versproducten aanbieden vanuit de hele wereld en heeft directe importlijnen van verschillende producten binnen en buiten Europa.

GR Organics

GR Organics is een Nederlands bedrijf met een sterke link naar Griekenland. Niet ondenkbeeldig als je bedenkt dat één van de aandeelhouders Grieks is en de andere Griekenland als favoriete vakantiebestemming heeft. Het bedrijf richt zich derhalve, vooral qua import, op biologisch geteelde AGF-producten van Griekse origine. Ook worden er producten geïmporteerd vanuit andere Europese landen, maar ook biologisch geteeld fruit uit overzeese gebieden staan hoog in het vaandel.

Als je GR Organics zegt, zeg je service. Om die reden biedt men een ruim assortiment aan van producten met een goede kwaliteit, om te voldoen aan elke klantspecifieke wens. Klant is Koning is voor GR Organics de gewoonste zaak van de wereld. Bijvoorbeeld krijgt u te maken met dezelfde contactpersoon. Hij of zij leert op die manier uw wensen kennen en kan die vertalen in custom-made acties.

De combinatie van de ruime ervaring met groothandel en supermarkten, in de conventionele- en biologische AGF markt, maakt GR Organics specialisten in het vertalen van ieders wensen. Men streeft naar langdurige zakelijke relaties waar “samenwerking” het keyword is om te komen tot gezamenlijk succes.

De juiste keuze

GR Holland en GR Organics denken met Freshng een heuse efficiencyslag te slaan. “We zijn met GR Organics net iets langer dan een jaar op de markt. Om de groei het hoofd te blijven bieden moeten we investeringen als deze doen. Toen we het programma zagen wisten we dat het op ons lijf was geschreven. Naar alle verwachtingen kunnen we de investering binnen korte tijd terugverdienen” aldus Erik Rustenburg.

Ook Peter Abma is content met de nieuwe aanschaf. “Je kunt met computers werken, maar je kan ook de computer vóór je laten werken. De ompakmodule in Freshng past ons bijvoorbeeld erg goed. Normaal moesten we zelf alle omrekeningen maken, nu gaat dat automatisch. Verder is het met dit systeem van RPO prettig dat kosten als transport en handling aan de betreffende klant gekoppeld kunnen worden zodat de kosten neergelegd en berekend worden, daar waar ze gemaakt worden. De tijd die we besparen kunnen we gebruiken voor commerciële activiteiten.”

RPO en Freshng AGF software

RPO Automatisering is van origine een systeemhuis en ontwikkelt (ERP) software voor AGF bedrijven op het gebied van handelstoepassingen en alle daarbij behorende logistieke, financiële en commerciële processen.

Als softwareontwikkelaar is RPO altijd sterk betrokken bij de voortgang en ontwikkeling van hun relaties en juist daarin ligt het succes van deze onderneming. Op de juiste manier dienstverlening bieden geldt als rode draad binnen de dagelijkse werkzaamheden en is de sleutel tot succes. RPO heeft meer dan 24 jaar ervaring in het ontwikkelen van programmatuur voor de AGF branche. Dat geeft hen een duidelijke voorsprong op de concurrentie. RPO gebruikt die ervaring om samen met de nieuwste tools en methodieken de markt geheel op basis van eigen ontwikkeling te bedienen. Dit heeft voor u als voordeel dat u niet te maken krijgt met branchevreemde standaarden. De handelsnaam van RPO’s software oplossing is Freshng

Freshng software is een totaaloplossing voor groenten en fruit importeurs, exporteurs en groothandelaren. Deze standaard programmatuur is geschikt voor iedere onderneming van groot tot klein die al haar automatiseringsbehoeften afgedekt wil zien.
De volgende handelstermen en functionaliteit maken standaard onderdeel uit van de Freshng software: Inkoopadministratie, Verkoopadministratie, Voorraadadministratie, Partijadministratie, Financiële administratie, Fustadministratie, Tracking and Tracing, Logistiek, Statistiek en rapportage, Customer Relationship Management.

Tevens hebt u de mogelijkheid om functionaliteit toe te voegen door aanschaf van specifieke modules, te weten: Transportplanning, Warehouse Management Software, Geïntegreerde communicatietools fax/mail en print, EDI, Exportdocumenten, Douanedocumenten handling en Business Intelligence.

Bij RPO werken getalenteerde professionals, hun in-huis services omvatten:
  • Applicatie ontwikkeling
  • Software analyse en advies
  • Applicatie Helpdesk Services
  • Consulting
  • Outsourcing
  • Netwerken, kantoorautomatisering
  • ICT Helpdesk Services

RPO’s doelstellingen zijn:

  • Eén aanspreekpunt voor de klant: "One stop shopping"
  • Constante productontwikkeling ter verbreding van hun marktbereik
  • Het kenniscentrum zijn van automatisering voor de versbranche

Voor meer informatie:

GR Holland - Erik Rustenburg www.gr-international.nl
GR Organics - Peter Abma www.gr-organics.com
RPO Automatisering - Rick Rebergen / Paul van der Es www.rpo.nl
Publicatiedatum: