'Ik hoop dat mensen het zelf eens gaan proberen'

B!O-alga levert gezondheidsvoordelen op vanuit de zee

Tholen - De naam zegt het al: B!O-alga is een biologisch product op basis van algen (zeewier). Het is een 100 procent natuurlijk biologisch product dat vele gezondheidsvoordelen met zich meebrengt. "We richten ons met de capsules en de crème voornamelijk op gewrichts- en huidproblemen, maar feitelijk is zeewier een zegen voor het hele lichaam door zijn ontgiftende werking. Het is zo goed voor je lichaam dat ik het iedereen aanraad om het te slikken", aldus Marion Boot.
 
"We zijn nog niet heel lang bezig. Mijn man heeft het product overgenomen van René Rotteveel. Hij had het simpelweg te druk, en daarom besloten wij om B!O-alga van hem over te nemen. De resultaten zijn erg goed, en ik hoop dat mensen het zelf eens willen gaan proberen", vertelt Marion die nu ruim een half jaar intensief bezig is met het product. "We hebben een naam en logo verzonnen. Ook is de website ontwikkeld. En ik heb al op diverse markten gestaan."
 
Het product is verkrijgbaar in capsules van 150. De crème is verkrijgbaar in 30 en 100 ml. Kijk voor meer informatie op deze website: www.bio-alga.nl

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.