Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuw bestuur Vakcentrum, Biologische Speciaalzaken

Tijdens een speciale bestuursvergadering van de (voorheen) sectie Natuurvoeding- en Reformwinkels van het Vakcentrum heeft het voormalige bestuur afscheid genomen en haar taken overgedragen aan een nieuw bestuur. De nieuwe bestuursleden, die tevens het bestuur van de Stichting Varena vormen, zijn: Janet van den Broek van de Natuurwinkel in Woerden, Rina van der Stok van EkoPlaza Delft, Leiden en Rotterdam, Wim te Brinke van Natuurwinkel de Tommelbes te Dieren en Roosmarijn Saat van De Gimsel in De Groene Passage te Rotterdam.

De bestuursleden die al lange tijd actief waren in deze sector en hun taken hebben overgedragen zijn: Jacq Cuypers, Bernard Brouwer, Haiko van der Velde en Saskia Fonville. Zij kunnen bogen op gezamenlijk meer dan 30 jaar bestuurlijke inzet. Zij hebben zich het afgelopen jaar met name ingezet om Joop Goossens, branchemanager Speciaalzaken van het Vakcentrum, wegwijs te maken in de natuurvoedingsbranche en hem te ondersteunen bij het vinden van nieuwe kandidaten.


Het nieuwe bestuur: Roosmarijn Saat, Wim te Brinke, Janet van den Broek en Rina van der Stok.

Het nieuwe bestuur wil intensiever samenwerken met de winkeliersvereniging binnen Bionext. Daarnaast willen de bestuursleden vanuit het Vakcentrum themabijeenkomsten en andere activiteiten organiseren. Daar waar Bionext zich met name richt op promotie en bescherming van de biologische producten richt het Vakcentrum zich op het ondersteunen van het ondernemerschap en het profileren van de speciaalzaken. Daarnaast zullen gemeenschappelijk voorlichtingsbijeenkomsten worden georganiseerd.

Voor meer informatie: www.vakcentrum.nl
Publicatiedatum: