Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Fonioproducten Solange's Cuisine verkrijgbaar bij Gimsel

"Zaterdag zagen we ze zelf ook voor het eerst op het schap staan"

Tholen - Afgelopen zaterdag was Solange's Cuisine aanwezig op de Lentemarkt van De Groene Passage in Rotterdam. Een mooie gelegenheid om klanten van biosupermarkt Gimsel en andere belangstellenden te laten proeven van de porridge en de kant-en-klare maaltijd Mafé, een origineel Afrikaans recept op basis van pinda's en specerijen.

Solange, Martha en Solange's dochter in de kraam op de Lentemarkt

De 5 fonioproducten van Solange's Cuisine zijn sinds kort verkrijgbaar bij Gimsel. Dit is het eerste verkooppunt in Nederland. Martha Jeuken vertelt namens Solange's Cuisine: "We zijn heel blij met deze samenwerking. Zaterdag zagen we ze zelf ook voor het eerst op het schap staan, erg leuk om te zien. En mooi dat we het meteen op het plein voor De Groene Passage op de Lentemarkt konden laten proeven."

Roosmarijn Saat (Gimsel) en Solange

Martha geeft aan dat ze bij Gimsel verwachten dat het hardlopers gaan worden. "De enthousiaste reacties bij het proeven geven ons ook veel vertrouwen. Het is altijd een feest om aan de Lentemarkt deel te nemen. Het was een beetje koud buiten, maar dat mocht de pret zeker niet drukken. Het was harstikke druk, we waren constant wel bezig. Men vond de Mafé erg lekker, doe er wokgroenten en een salade bij en er staat binnen 5 minuten een complete maaltijd op tafel."

Naast de Porridge en Mafé mix bestaat de lijn van Solange's Cuisine nog uit Pannenkoeken, Poké bowl en Créole. Stuk voor stuk op basis van fonio. Binnenkort komt de webshop met de producten van Solange online voor degenen die graag met de producten en fonio kennismaken en niet in Rotterdam wonen.

Voor meer informatie:
Martha Jeuken
Solange's Cuisine
Voorthuizerweg 7
3862 PZ Nijkerk
06 27560275
[email protected]
www.solange.bio