Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Drie nieuwe kleurrijke deodorant sticks

The Lekker Company, de Nederlandse start-up die bekend staat om hun duurzame potjes deodorant, introduceert drie nieuwe deodorant sticks in de populaire geuren Woodland, Lavendel en Mandarijn-Citroen. Deze kleurrijke sticks zijn een uitbreiding op de al geliefde deodorant crèmes die te vinden zijn bij onder andere Etos, Albert Heijn en Holland & Barrett.

De nieuwe deodorant sticks

"We hebben een trouwe groep deo-fans, maar willen nu ook de sceptici bereiken die smeren een te grote gedragsverandering vinden", zegt oprichter Dewi van de Waeter. "Met deze nieuwe deodorant sticks maken we onze producten toegankelijker voor iedereen die op zoek is naar een effectieve, natuurlijke deo die ook nog eens fantastisch ruikt."

Ook het design van de nieuwe sticks is in een fris jasje gestoken. De kleurrijke verpakkingen vormen samen een vrolijke regenboog die niet alleen de 'donkergroene' consument moet aanspreken, maar iedereen die van mooi design houdt. Wel zijn de sticks, net zoals de crèmes, vegan, microplasticvrij en 100% natuurlijk.

Het heeft bijna 2 jaar gekost om de stick perfect te krijgen. Zo waren veel recepten te zacht, te hard of brokkelde de zijkant af. Het team van Lekker heeft tientallen recepten geprobeerd voor ze tevreden waren. "Je krijgt maar een kans om een goede indruk te maken, en we zijn overtuigd dat we het met dit recept gaan doen."

Het recept is net zoals de crèmes gebaseerd op de deo's die Dewi 10 jaar geleden in haar keuken maakte.

Voor meer informatie:
The Lekker Company
[email protected]
www.thelekkercompany.com

Publicatiedatum: