Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"We laten de composteerbare verpakkingen groeien uit paddenstoelen"

Nieuw biologisch gecertificeerd huidverzorgingsmerk: Ströme

Ströme gaat voor inclusieve schoonheid en overstijgt de conventionele huidverzorging. Ströme is biologisch gecertificeerd en zet zich in voor duurzame productie en verpakking. De producten bevatten tot 98% biologische ingrediënten en de producent garandeert zuiverheid en een optimale werkzaamheid. Bovendien zijn de verpakkingen gemaakt van landbouwafval en paddenstoelen, die 100% composteerbaar zijn. Dit onderstreept waar Ströme voor staat. Effectieve biologische hero ingrediënten, composteerbare verpakkingen, alles handgemaakt. Ströme producten omarmen de authenticiteit van elk individu waarbij de "onterecht zo gekenmerkte imperfecties" juist een authentiek en mooi individu maken.

Schoonheid kent geen grenzen
Of het nu gaat om sproeten, littekens of andere waargenomen onvolkomenheden, bij Ströme zien ze deze als onderscheidende kenmerken die authenticiteit en charme toevoegen. Centraal in de filosofie staat de overtuiging dat ware schoonheid voortkomt uit zelfvertrouwen en zelfacceptatie. Bij Ströme geloven ze sterk in diversiteit en bieden huidverzorging voor alle huidtypes-tinten en texturen. Want schoonheid kent geen grenzen.

Natuurlijke skincare routine
Elke huid heeft iets anders nodig, ontdek wat bij jouw huid past als onderdeel van jouw dagelijkse huidverzorgingsroutine. Start en eindig je dag met de Berkensap Gezichtsreiniger, die reinigt je poriën diep zonder je huid uit te drogen, terwijl het vocht en de balans van de huid behouden blijven. Berkensap is gevuld met mineralen, zoals calcium, magnesium en zink. Het bevat vitamine C, een reeks vitamine B-groepen en antioxidanten. Het verzacht en kalmeert de huid, waardoor het een heldere en gladde huid bevordert.

In dezelfde lijn is er de Berkensap Facial Toner voor extra diepe hydratatie en bereidt de huid voor op een betere opname van andere skincare in jouw dagelijkse routine. Afhankelijk van wat jou lichaam nodig heeft, is de volgende stap een dagcrème. De Cloudberry & Red Algae Day Cream verzacht de geïrriteerde en ontstoken huid en evalueert de huidskleur en textuur. Bergbraambessen zitten boordevol vitamine C, vitamine E en Omega-3. De krachtige mix van verschillende hoogwaardige organische extracten zorgen voor een gehydrateerde, beschermde en stralende huid.

Verzorging voor lichaam en haar
De Ströme Overnight Correction Face Oil is een alles-in-1-oplossing voor verschillende huidproblemen. Het richt zich op pigmentatie, egaliseert de huidskleur en textuur, vermindert vlekken en milde acne tevens en het verwijdert. De Face Oil brengt de olieproductie in evenwicht, waardoor je elke dag wakker wordt met een stralende teint. Voor het gevoelige gebied rond de ogen ontwikkelden ze de Under Eye Repair Oil, die beschermt tegen vrije radicalen en versterkt de huid rond de ogen. Gelijktijdig ondersteunt het bij het verminderen van wallen. Dompel jezelf onder in een serene geur voor een instant "spa-achtige" ervaring met de Revitalizing Body Oil voor het hele lichaam. De Oil trekt moeiteloos in en houdt de huid 24 uur lang gehydrateerd.

Voor een complete verzorging, zijn verschillende haarproducten ontwikkelt. Als nachtbehandeling of als voorwas is er de Super Hair Repair. Dit is een op olie gebaseerd hoofdhuidserum en is samengesteld voor verschillende haarproblemen. Het ondersteunt een gezonde haargroei door de bloedcirculatie en een goede hoofdhuidgezondheid te bevorderen. Na het wassen wrijf je op je vochtige lokken Frizzy Hair serum, een lichtgewicht leave-in serum. Het is ideaal om kroezen in je haar te temmen en beter handelbaar te maken, terwijl het een gezond, glanzend uiterlijk krijgt.

Verpakkingen groeien uit paddenstoelen
Bij Ströme streven ze ernaar om bij elke stap de impact op het milieu daadwerkelijk te minimaliseren. Van het inkopen van biologisch gecertificeerde ingrediënten tot het implementeren van duurzame verpakkingsoplossingen. "We gebruiken recyclebare glazen en laten de verpakkingen groeien uit paddenstoelen, deze verpakkingen zijn niet alleen van esthetische waarde maar zijn volledig composteerbaar. Na gebruik breek je het eenvoudig in stukken en voeg je het toe aan je kamerplant of tuin. Het composteert niet alleen snel, maar verrijkt de bodem ook met voedingsstoffen. En als het in water terechtkomt, valt het uiteen zonder het milieu te schaden", vertelt Jean Pierre de Wild.

Hoe het begon
Gautami Agarwal en Jean Pierre de Wild, twee doorgewinterde professionals in de schoonheidsindustrie, kruisten elkaar toevallig. Zij herkenden en deelden hun gemeenschappelijke visies en frustraties. Zo is al rap Ströme opgericht om hun toewijding en passie aan duurzaamheid en inclusiviteit vorm te geven. Dit komt duidelijk tot uiting in elk aspect van het merk, van het inkopen van biologische ingrediënten tot het implementeren van milieuvriendelijke verpakkingsoplossingen als unieke producten voor de inclusieve huid- en haarverzorging.

Overnight Correction Face Oil €24,95
Under Eye Repair Oil €14,99
Birch Sap Facial Cleanser €19,95
Super Hair Repair €26,95
Cloudberry / Red Algae Day Cream €19,95
Frizzy Hair Serum €22,60
Birch Sap Facial Toner €21,95
Revitalising Body Oil €26,95

Voor meer informatie:
STRÖME
Oude Moerstraatsebaan 34
4614 RP Bergen op Zoom
0164 620003
[email protected]
www.thestrome.com

Publicatiedatum: