Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bio-hazelnootpasta gulzig ontvangen door bezoekers Italië Evenement

Met Nocciolata op de proeftafel is het Italië Evenement nóg meer dolce vita geworden. Op 31 mei, 1 en 2 juni jongstleden was het familiebedrijf Rigoni di Asiago aanwezig op dit Italiaanse zomerfeest bij Kasteel de Haar. De biologische hazelnootpasta werd gulzig ontvangen door de bezoekers van het volledig uitverkochte evenement: "Mmm, heerlijk romig", "Té lekker!", "Je proeft echt veel hazelnoten", "Fijn, zonder palmolie".

Ton Severrien laat proeven van Nocciolata

Nocciolata is de nr. 2 hazelnootpasta en de nr. 1 in biologische hazelnootpasta in Italië. Een must voor liefhebbers: heerlijk romig dankzij delicate verwerking van zorgvuldig geselecteerde ingrediënten: tonda romana hazelnoten, trinitario cacao, natuurlijk vanille extract uit Madagaskar en koudgeperste zonnebloemolie. Glutenvrij en zonder palmolie, geharde vetten, conserveermiddelen, kleur- en smaakstoffen.

Nocciolata biedt een range van vier verschillende smaken: Classica; Zonder Melk; Bianca en Crunchy. Bezoekers konden ze alle vier proeven en ontvingen een gratis proefmonster.

Klik hier voor meer informatie over het evenement.

Publicatiedatum: