Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Kaasleverancier Zijerveld wijzigt naam in Velder

Zijerveld wijzigt zijn naam in Velder. Deze wijziging markeert een nieuw hoofdstuk in de ontwikkeling van het bedrijf, dat van traditionele kaashandel is uitgegroeid tot een leverancier met kwalitatieve kaasconcepten, met een eigen rijpings- en verpakkingslocatie.

Volgens CEO Joris Vogelpoel betekent deze verandering een mijlpaal voor Velder. "We vertegenwoordigen alle schakels in de wereld van kaas, van het weiland tot aan de distributie van onze producten. Het weerspiegelt onze visie op de kaassector en ons streven naar topkwaliteit binnen elke stap van onze keten. Deze wijziging markeert een nieuw hoofdstuk in onze ontwikkeling en wij verbinden hiermee onze strategie aan de nieuwe identiteit, zo verstevigen we onze positie als toonaangevende speler in de kaasindustrie."

De nieuwe bedrijfsnaam verwijst naar een rijke geschiedenis, met meer dan 100 jaar ervaring in de wereld van kaas, het erfgoed en de toekomstvisie. "Onze naam verandert, maar onze toewijding aan het bouwen van sterke klantrelaties blijft ongewijzigd", aldus CEO Joris Vogelpoel.

De overgang naar de nieuwe identiteit zal plaatsvinden in de komende week. Gedurende deze tijd zullen alle bedrijfsactiviteiten onverminderd doorgaan. Velder kijkt uit naar een succesvolle toekomst als dé ketenpartner van hoogwaardige kaasproducten.

Voor meer informatie:
Velder
Broekveldselaan 9
2411 NL Bodegraven
(0172) 630 100
www.velder.com

Publicatiedatum: