Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Uitgebreide snack-smaaktest bij O'Nest op Biofach

"De Chili & Lime sprong er bovenuit"

Tholen - O'Nest introduceerde tijdens de Biofach vier nieuw ontwikkelde smaken: Tzatziki, Oriental Street Food (Kebab), Falafel en Chili & Lime. In de stand werd uitgelegd dat deze smaken zich niet alleen door hun smaak onderscheiden, maar ook door hun biologische en veganistische samenstelling. De snacks van O'Nest worden uitsluitend gemaakt van biologische kruidenmengsels en bevatten geen kunstmatige aroma's of onbekende ingrediënten. In de stand kon men ook proeven van de nieuwe O’Nest Lentil Flips Italian Herbs en de Pea Flips Salt & Pepper, deze producten kunnen nu al besteld worden.

Jos de Moor en Hermine Marquis-Bierboom op de Biofach vorige week

"De Biofach is een ideaal testmoment voor ons. Het is de plek om inzichten te krijgen in de trends op smaakgebied en meteen onze nieuw ontwikkelde smaken te laten proeven. De vier smaken zijn allemaal goed ontvangen", vertelt Hermine Marquis-Bierboom, die zelf voor het eerst op de Biofach aanwezig was.

Ze geeft aan dat één smaak duidelijk de meeste waardering kreeg. "Eentje sprong er bovenuit: de Chili & Lime zakken waren allemaal op. Deze smaak werd door mensen uit alle werelddelen erg gewaardeerd."

De nieuwe smaken op een rij

Hermine benadrukt dat het voor O'Nest van groot belang is om rechtstreeks van de beursbezoekers te horen wat ze van de smaken vonden. "Het was een leuke beurs met goede feedback, men vond de smaken verrassend. Zo waren veel proevers verwonderd over de smaak Kebab, dit is zo'n mooie kruidenmix. En de Tzatziki werd door een Griekse beursbezoeker goedgekeurd, dat is natuurlijk een goed teken. We merkten op de beursvloer weer dat er veel waardering is voor onze bewuste benadering van snacken."

Invloed op de gemeenschap
Naast het leveren van heerlijke snacks is O'Nest toegewijd aan het maken van een positieve impact op gemeenschappen wereldwijd. "Door onze samenwerking met Heifer International dragen we bij aan het bestrijden van honger en het bevorderen van zelfredzaamheid. Elke keuze die je maakt met O'Nest leidt tot een positieve verandering."

De naam O'Nest zal ook volgend jaar weer op de exposantenlijst van de Biofach prijken. "We komen zeker terug. Het was weliswaar wat minder druk, maar de kwaliteit van de bezoekers is erg goed. De Biofach is een mooie plek om te netwerken."

Voor meer informatie:
Hermine Marquis-Bierboom
O'Nest
Smederijstraat 2
4814 DB Breda
076 5317795
marketing@the-impulse-factory.com
www.o-nest.eu