Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Nieuw van Amaizin: Coco Crispy Rolls en Tortilla Rolls Jalapeño

La Bio Idea relaunch op Biofach

Nog een week te gaan tot Biofach 2024! DO IT Organic zal aanwezig zijn op de beurs. DO IT Organic heeft sinds kort een nieuwe verpakkingslijn geïntroduceerd voor het herverpakken van biologische ingrediënten in zakken van 12,5 kilogram. Door kleinere gewichten te hanteren worden de ergonomische werkomstandigheden verbeterd. Momenteel heeft DO IT Organic diverse biologische zaden beschikbaar in 12,5 kilogram zakken, maar er volgen er snel meer. Ze vertellen er graag meer over op hun stand.

Ook introduceert het bedrijf nieuwe consumentenproducten: Amaizin Coco Crispy Rolls en Tortilla Rolls Jalapeño.

Bezoekers kunnen ook de eerste producten van La Bio Idea in het nieuwe, op Sicilië geïnspireerde en eigentijdse design, komen bewonderen. Dit jaar wordt het merk La Bio Idea geredesigned naar verpakkingen die het merkverhaal van de Siciliaanse landbouwcultuur en families vertellen. Het nieuwe ontwerp van La Bio Idea is geïnspireerd op de tegels die in de Siciliaanse keuken te vinden zijn. De Italiaanse cuisine, de biologische producten, het slow food proces en de families: allemaal vertegenwoordigd met een systeem van beeldige tegels.

Het assortiment van La Bio Idea zal een mix zijn van traditionele en moderne tegels met een breed kleurenpalet. Elk product krijgt zijn eigen tegelontwerp en unieke kleur. De nieuwe verpakkingen worden in de loop van dit jaar geïntroduceerd.

DO IT Organic is op de Biofach te vinden in stand 5-112.

Voor meer informatie:
DO IT ORGANIC
Hermesweg 7
3771 ND Barneveld
085 4870487
sales@organic.nl
www.doitorganic.com