Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Las Cepas uit de Rioja nieuw bij Natrada

"Onze nieuwe Hennep Shampoo belooft een revolutie in haarverzorging"

Natrada presenteert verschillende nieuwe producten op de Biobeurs, waaronder drie prachtige wijnen van Las Cepas en nieuwigheden van de cosmeticamerken Speick en Urtekram.

De Wijnen van Las Cepas: Ontdek authentieke smaak
"We zijn trots om onze samenwerking met Las Cepas uit de Rioja te presenteren", aldus Ramon van Huffelen. "Een gerenommeerde wijnmakerij die bekend staat om het creëren van heerlijke wijnen met autochtone druivensoorten. En met € 8.50 als adviesverkoopprijs ook nog eens heel betaalbaar."

De selectie omvat:

1. Wit met de Maturana Blanca druif. "Deze wijn is een ware schat uit de Rioja. De Maturana Blanca-druif is een zeldzame en inheemse variëteit, en deze wijn belichaamt de elegantie van deze druif. Met tonen van citrus, groene appel en een verfrissende zuurgraad, is Maturana Blanca de perfecte metgezel voor lichte maaltijden."

2. Rosé met de Garnacha en Graciano druiven. "Een viering van de traditie van de Rioja-streek. Deze rosé biedt een harmonieuze balans tussen fruitige aroma's van aardbei en framboos, en een verfijnde kruidigheid. Ideaal om straks te genieten op de warme dagen of als aperitief."

3. Rood met de Tempranillo Tinta druif. "Een eerbetoon aan het erfgoed van Spanje. Met zijn diepe robijnrode kleur en aroma's van rijpe bessen en vanille, is deze wijn perfect geschikt voor gegrild vlees, stoofschotels en kaasplanken. Een uitstekende keuze voor wijnliefhebbers die houden van de rijke smaken van de Spaanse keuken."

Urtekram Hennep Shampoo:
Ramon: "Naast onze prachtige wijnen, presenteren we met trots een opwindende innovatie van Urtekram op de Biobeurs. Onze nieuwe Hennep Shampoo, onderdeel van de speciale lijn, belooft een revolutie in haarverzorging." Hennep, bekend om zijn natuurlijke voedende eigenschappen, biedt tal van voordelen voor het haar:

  • Natuurlijke Glans en Versterking: Hennep staat bekend om het bevorderen van de natuurlijke glans van het haar en het versterken van de haarstructuur, wat resulteert in sterker en gezonder uitziend haar.
  • Hydratatie en Balans: Hennepolie bevat essentiële vetzuren die helpen bij het hydrateren en in balans brengen van de hoofdhuid, wat kan bijdragen aan gezond haar.
  • Biologische formule: Zoals altijd bij Urtekram, is de Hennep Shampoo EcoCert gecertificeerd en gemaakt met biologische en natuurlijke ingrediënten. Het is vrij van schadelijke chemicaliën en geschikt voor veganisten.

Natrada op de Biobeurs
Ramon kijkt er naar uit om bestaande zakenrelaties te ontmoeten en nieuwe connecties te maken op de Biobeurs in 's-Hertogenbosch. "Bezoek ons in stand 714 om onze prachtige wijnen van Las Cepas en de nieuwste Henna Shampoo van Urtekram te ontdekken. We staan voor je klaar om je vragen te beantwoorden en te voorzien van gedetailleerde informatie over onze producten."

Voor meer informatie:
Ramon van Huffelen
Natrada
Paxtonstraat 3-N Unit A1331
8013 RP Zwolle
055 5337799
informatie@natrada.nl
www.natrada.nl

Publicatiedatum: