Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

'Pay for a Period'

Tholen - Yoni werkt al drie jaar samen met het Armoedefonds om menstruatiearmoede tegen te gaan. Nu het einde van het jaar nadert is er veel aandacht voor het geven van cadeaus, maar ook het geven en doneren aan mensen die het minder goed hebben. Daarom heeft Yoni de campagne 'Pay for a Period' gelanceerd, die loopt tot 2 januari. Via de website kan men Yoni producten direct doneren aan het Armoedefonds. "De campagne loopt nog een tijdje door. We krijgen veel positieve reacties en onze quick retail partner Getir gaat bijna deze campagne ook delen", aldus Mariah Mansvelt Beck, oprichter van Yoni.

Ze geeft aan dat Yoni al drie jaar nauw samenwerkt met het Armoedefonds. Het Armoedefonds biedt sinds 2021 menstruatieproducten aan op openbare plekken zoals scholen, buurthuizen, voedselbanken en dergelijke. Het aantal menstruatieproducten uitgiftepunten (MUP's) is in het afgelopen jaar van 1000 naar bijna 2000 gegroeid. Dit jaar heeft het fonds via deze punten meer dan 160.000 meisjes en vrouwen blijvend voorzien van een grote verscheidenheid aan menstruatieproducten, zodat iedereen zelf kan kiezen wat het beste bij hen past. Yoni werkt al sinds het begin van dit project samen met het Armoedefonds en is een van de vele merken waarmee zij samenwerken.

De vraag naar menstruatieproducten groeit en het Armoedefonds blijft dus MUP's openen. Zij verwachten in 2024 nog 500 punten te kunnen openen. Het Armoedefonds streeft ernaar dat ieder punt dat geopend is ook gevuld blijft met een grote keuze aan verschillende type producten. Dit betekent dat het Armoedefonds steeds meer producten nodig heeft om de punten te blijven bevoorraden.

Klik hier voor de actiepakketten.

Voor meer informatie:
Yoni
Pand Noord, Meeuwenlaan 98-100
1021 JL Amsterdam
088 5054359
info@yoni.care
www.yoni.care