Simon Lévelt Hoofddorp is verhuisd en opent vernieuwde speciaalzaak

Op vrijdag 29 september opende Simon Lévelt Hoofddorp een vernieuwde speciaalzaak in het winkelcentrum Vier Meren: de koffie- en thee speciaalzaak verhuist van Polderplein 106 naar Marktlaan 114A. De speciaalzaak is volgens de nieuwste formulerichtlijnen ingericht met veel ruimte voor het uitgebreide assortiment premium biologische koffie en thee. Het team van Simon Lévelt staat klaar om klanten te adviseren bij het vinden van de favoriete smaak en alle uitleg over koffiemachines te geven.

Willem Duin (franchiseondernemer Simon Lévelt): "Ik ben trots dat we afgelopen vrijdag een vernieuwde speciaalzaak hebben geopend in het nieuwe deel van de Vier Meren in Hoofddorp. Een Simon Lévelt
speciaalzaak op een plek waar we onze klanten nog beter kunnen voorzien van persoonlijk advies over onze mooie producten. Of je nu een beginnende koffie- of theeliefhebber bent of al jarenlang geniet van verschillende smaken, onze experts staan voor je klaar. Kom vooral langs in onze nieuwe speciaalzaak en proef de bijzondere wereld van koffie en thee. Ik zie je graag verschijnen", aldus Willem.

Voor meer informatie:
Simon Lévelt Hoofddorp
Marktlaan 114 A
2132 DM Hoofddorp
023 7370634
hoofddorp.ml@simonlevelt.nl
www.simonlevelt.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven