Nieuwe biologische ready to drink sparkling frisdrank

Searoop is er nu ook in een kant-en-klare versie in blikjes van 250 milliliter. Deze soda is een natuurlijke sparkling frisdrank op basis van Searoop, een biologische Zeeuwse limonadesiroop gemaakt op basis van versgeperst appelsap, botanische kruiden en duinkruiden. Met deze blikjes speelt Searoop in op de vraag vanuit de markt naar
kant-en-klare drankjes. Vooralsnog zijn de blikjes verkrijgbaar in twee smaken: Duindoorn, Meidoorn, Salie en Vlierbloesem, Maarts viooltje, Klaproos.

Searoop is een Zeeuwse biologische limonadesiroop op basis van versgeperst appelsap, botanische kruiden en duinkruiden. "Omdat er van uit zowel de horeca als van uit de retail vraag is naar
kant-en-klare blikjes zijn deze afgelopen tijd ontwikkeld. Er is gekozen voor een lichte bruis die prima kan fungeren als basis voor een mocktail of een cocktail, maar juist ook als dorstlesser goed zal aanslaan. De blikjes hebben de onderscheidende look en feel van Searoop. Een bruisend, biologisch, alcoholvrij drankje wat goed smaakt: er is inmiddels al veel belangstelling voor deze nieuwe producten", vertelt Margot Verhaagen.

Searoop wordt steeds vaker geschonken als onderdeel van een mocktail of een cocktail. "Omdat deze siropen al hoog op smaak zijn, zijn er maar weinig extra ingredi├źnten nodig om een volwaardig, feestelijk drankje te serveren thuis of op het terras. Verschillende speciaal voor Searoop ontwikkelde recepten op de site inspireren om zelf met de Searopen aan de slag te gaan."

Searoop is in flessen van 500 milliliter en in Bag in Boxen verkrijgbaar in zeven verschillende smaken. Daarnaast zijn er flessen van 250 milliliter op de markt in vier verschillende smaken en nu dus blikjes Searoop Soda in twee smaken. Dit jaar komen er weer twee nieuwe smaken Searoop op de markt; IceTea en Rood Fruit.

Voor meer informatie
Margot Verhaagen
JB Diesch
Kleverskerksejaagpad 22
4338 PZ Middelburg
+31 (0)118 552710
margot@jbdiesch.nl
www.searoop.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven