Bio-tulpenboeket compleet met bollen betekent aftrap versseizoen

Tholen - Daar zijn ze weer: de biologische tulpenboeketten met de bol er nog aan. TOMA Bloemenervice maakt deze bijzondere bio-boeketten al een aantal jaar. "De bollen heb ik het afgelopen jaar bij John Huiberts ingekocht en zelf in onze koude kas gezet. Eerder kocht ik de tulpen in en nu hebben we dus voor het eerst eigen teelt", aldus Toma Smit.

Toma heeft veel vaste klanten die een jaarrond bio-bloemenabonnement hebben, waarbij ze in de winter seizoensstukken en droogbloemen geleverd krijgen. "Dit speciale tulpenboeket betekent dat het versseizoen echt weer gaat beginnen." TOMA Bloemenservice levert de boeketten met enkel lokale, biologische en duurzaam geteelde bloemen in en om Hilversum. "Mensen zijn soms teleurgesteld dat ze niet bij mij in de regio wonen. Ik lever natuurlijk alleen lokaal bloemen. Daarom verwijs ik ze naar Slowflowers.nl, want er zijn zeker een aantal andere telers die ook zelf bollen telen. Al ben ik volgens mij wel de enige die dit in een koude kas heeft staan. Dus ik denk dat ik de eerste ben met een boeket als dit."

Ze merkt tot haar vreugde dat de belangstelling voor biologisch geteelde bloemen toeneemt. "Ik merk dat er steeds meer aandacht komt voor biologische bloemen. Een ontwikkeling die ik uiteraard alleen maar toejuich."

Voor meer informatie:
Toma Smit
TOMA Bloemenservice
06 21192173
info@tomabloemenservice.nl 
www.tomavandenbosch.nl 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.